Vulcanizare Vrancea Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Mobila Focsani Etansare Anvelope, Vanzari Anvelope Noi, Second Hand, Utilaje, Vulcanizare NON STOP

Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vulcanizare Vrancea Echilibrare Geometrie Roti Vulcanizare Mobila Focsani Etansare Anvelope, Vanzari Anvelope Noi, Second Hand, Utilaje, Vulcanizare NON STOP - Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Focsani.


 

Pagina disponibila pentru o singura firma din Focsani

Pentru a publica afacerea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati:

office@utilaje-romania.com

300 ron/12 luni

500 ron/ 24 luni

Vulcanizare Ultilaje Constructii - Utilaje Agricole - Tractoare - din Focsani, judetul Vrancea va ofera servicii autorizate pentru toate tipurile de utilaje. Dotarile tehnice ne permit efectuarea interventiilor la un nivel ridicat de calitate, timp si promptitudine. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt efectuate de personal specializat, cu experienta, rezultatul fiind calificat excelent.vulcanizare_400

   Avem o echipa experimentata care nu numai ca detine cunostintele tehnice, dar de asemenea au o mare intelegere a nevoilor dumneavoastra. Avem ca scop sa ajungem un partener de incredere si o companie pe care va puteti baza multi ani de acum inainte .

   Oferim profesionalism, seriozitate, parteneriat, trei elemente ce definesc firma noastra, prin care incercam sa fim cat mai aproape de nevoile clientilor nostri pentru a stabili o relatie de stransa colaborare.   

   Daca anvelopele dumneavoastra au defectiuni de tipul taieturilor, intepaturilor sau loviturilor, va asiguram reparatii avantajoase utilizand petice la rece lipite pe portiunea cu probleme. Utilajele de care vulcanizarea noastra dispune ne permit sa montam anvelope folosind o solutie speciala pentru a curata janta si pentru etansarea acesteia in modalitatea potrivita. Unitatea efectueaza echilibrarea rotilor cu jante de aliaj si cu jante de tabla, folosind plumbi adezivi, adecvati pentru jantele fara margine si plumbi cu clema, normali si turbo.

    Echipa noastra este pregatita pentru rezolvarea cat mai rapida a oricarei dificultati intampinate cu utilajul dumneavoastra! 

Program Non - Stop

Vulcanizare Mobila

Servicii

 

Vulcanizare camioane, utilaje agricole si de constructii:

 

   - Reparatii anvelope;Vulcanizare Focsani
   - Echilibrat roti;
   - Geometrie roti;
   - Indreptat jante;
   - Presiune aer-azot;
   - Incarcare azot;   
   - Demontare si montare roti;
   - Demontare si montare anvelope de pe janta;
   - Demontare si montare roata de rezerva;
   - Comercializare anvelope noi si second hand;
   - Vulcanizare mobila NON STOP.

 

Galerie foto