Magna Prest Serv S.R.L. - Vulcanizare Autoturisme, Camioane, Autocare, Vulcanizare Tractoare, Utilaje Agricole Arges

Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Costesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Magna Prest Serv S.R.L. - Vulcanizare Autoturisme, Camioane, Autocare, Vulcanizare Tractoare, Utilaje Agricole Arges - Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Costesti.


Magna Prest Serv S.R.L. are ca domeniu de activitate reparatia de anvelope utilizand cele mai Vulcanizare noi utilaje, lucrarile realizate de noi fiind de cea mai inalta calitate. Fiind autorizata R.A.R., vulcanizarea dispune de utilajele necesare efectuarii serviciilor de vulcanizare, dar si de atelier de geometrie auto, echilibrat roti, montat jante. 

   Fie ca aveti de remediat o pana de cauciuc, egalizarea presiunii in pneuri, sau echilibrarea unui set de roti, va puteti adresa vulcanizarii noastre. Si pentru ca aceste procedee sunt relativ consumatoare de timp, va puteti incredinta vehiculul mecanicilor nostri profesionisti pentru a fi realizate cat mai repede.     

   Va asteptam la sediul nostru pentru servicii complete de vulcanizare in speranta ca vom fi solutia cea mai buna pentru dumneavoastra. 

 

Vulcanizare

Servicii

   Magna Prest Serv S.R.L. va ofera:   

   Vulcanizare la rece

   - Montat, demontat anvelope - Asigurarea montajului unei game extinse de anvelope de turisme, camioane, camionete, utilaje si 4×4, pe jante de la 12 la 24 inch;   

   - Reparatii anvelope;Vulcanizare Autoturisme

   - Echilibrat roti;

   - Geometrie roti;

   - Indreptat jante;

   - Presiune aer-azot;

   - Incarcare azot; 

   - Anvelope noi;

   - Demontare si montare roti;

   - Demontare si montare anvelope de pe janta;

   - Demontare si montare roata de rezerva. 

 

Vulcanizare Autoturisme

Galerie foto