Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6

Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6 - Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Bucuresti-Sector 6.


   Pornind de la realitatea cotidiana in care orice posesor de autoturism care tine cu adevarat la "bijuteria" sa pe patru roti, simte nevoia de a-si proteja investitia, de multe ori o cifra cu multe, chiar foarte multe zerouri, Grupul de firme Adrom incearca din 2008, sa schimbe mentalitatea investitorilor din acest domeniu vast, dar care la prima vedere pare extrem de banal - CARWASH.
   Astfel, ADROM GROUP, aduce pe piata din Romania o gama vasta de echipamente pentru spalatorii auto, fabricate de cei mai renumiti producatori din acest domeniu.
Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6
   Cand spui utilaje pentru spalatorii auto, gandul te duce la acel banal furtun cu apa, pe care-l tine in mana "baiatul de la spalatorie", baiat care in decursul anilor a deprins aceasta meserie, iar in unele cazuri, baiatul acesta devine indispensabil putand face legea si regulile de salarizare in unele spalatorii auto. 

   Plecand de la acest lucru si incercand sa educam piata, noi cei de la ADROM GROUP, propunem solutii si incercam rezolvarea acestor situatii.    Astfel, investitia intr-o instalatie automata cu perii, sau chiar o instalatie automata fara perii, devine in unele cazuri singura solutie chiar daca nu mai ieftina, dar cu siguranta cea mai buna, raportata la termen mediu si lung. Aceleasi situatii au existat si in tarile cu traditie in acest sector de activitate, CARWASH insemnand acum cu siguranta pentru cei de-acolo fie o instalatie tip portal fie un tunel automat. Cand vorbim de tari civilizate precum Germania, Franta, Italia, Olanda etc., putem spune ca acolo deja o spalatorie manuala (care la noi a devenit banalitate) este de fapt un centru de detailing, date fiind nivelul de salarizare al personalului, dar si specializarea acestuia. Cand partenerii nostri externi au vizitat Romania, au fost foarte contrariati sa afle ca, pretul unui spalat auto manual, la noi este mai ieftin decat la o instalatie automata. 
   Si asta datorita faptului ca o instalatie automata, refuza sa lucreze cu detergenti de proasta calitate, iar proprietarul acesteia incearca pe cat posibil sa-si protejeze investitia si refuza deasemenea sa foloseasca produse ieftine si de o calitate indoielnica. Cei care au incercat macar sa spele in cateva randuri la o instalatie automata, au vazut cu siguranta ca masina se pastreaza mai mult timp curata, sau de fiecare data, masina a fost la fel de curata, fara a tine cont de cheful de munca al angajatului sau de suma de banuti extrasa din buzunarul clientului si inmanata pe furis "baiatului de la spalatorie". 
   Pentru cei care au investit intr-o instalatie automata, acest lucru a insemnat un real progres. Incercati macar din curiozitate sa convingeti un proprietar de spalatorie automata sa-si vanda investitia si sa treaca la o spalatorie manuala si veti avea raspunsul pe care noi il stim deja:
Sub nici o forma!!! Si oare de ce?
 
   Iata cateva din avantajele si dezavantajele unei instalatii automate: 

  • AVANTAJE: dozarea exacta si consecventa a solutiilor chimice, raportarea corecta a numarului de masini spalate, consecventa in calitatea spalarii, tratamentul complet al autoturismului spalat, consumuri reduse de curent electric, apa si detergenti comparativ cu o spalatorie manuala, timp minim de spalare - maximum 10 min., un singur angajat pe fiecare schimb pentru prespalare si comanda instalatiei automate.Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6
  • DEZAVANTAJE: un nivel ridicat al investitiei, care, in functie de locatia aleasa, ar pute fi amortizata intr-o perioada de timp mai lunga decat in cazul unei spalatorii manuale.

   Pentru cei ce se gandesc sa investeasca in acest sector de activitate, ar trebui sa-si pregateasca planul de afaceri in functie de urmatoarele criterii: 
   1. In situatia in care exista mai multe spalatorii manuale in zona, daca va alege sa investeasca in acelasi tip de spalatorie auto, nu va face decat sa spere ca poate, asigurand un nivel ridicat al serviciilor, va reusi sa "fure" din clientii concurentei. 
   2. Pentru a putea asigura acel nivel ridicat al serviciilor oferite, va avea nevoie de personal experimentat (acest lucru se poate face doar cu o investitie semnificativa in salarizare) si destul de numeros. 
   3. Nivelul de salarizare in Romania, a crescut in ultimii ani si va continua sa creasca, cu atat mai mult in sectorul de carwash, unde si asa sunt probleme mari in a fideliza salariatii, datorita numarului mare de spalatorii auto manuale. 
   4. In cazul investitiei intr-o instalatie automata, macar din curiozitate, va avea un flux mare de clienti in prima perioada de la deschidere, fidelizarea acestora tinand foarte mult de management-ul conducerii, si de modul de comportament al salariatilor. 
   5. Clientul roman, nu mai este cel de dupa 1989, cand orice lucru nou intrat in tara, fie el si provenit din tari fara o buna reputatie in domeniul calitatii, era foarte cautat; acum, ochiul agil al acestuia, deja citeste nivelul investitiei, iar in mod cert apreciaza un serviciu de calitate si in special o dotare tehnica de top. 
   Daca ne gandim doar, ca in toate tarile europene pretul apei din reteaua oraselor este de multe ori dublu sau chiar triplu comparativ cu pretul acesteia in Romania, ar trebui sa ne duca cu gandul la reutilizarea acesteia prin utilizarea unei instalatie de reciclare a apei uzate. Ca sa nu mai vorbim aici de necesitatea de a proteja mediul inconjurator prin evitarea deversarilor de ape contaminate, rezultate in urma procesului de spalare al autovehiculelor, ape ce duc cu ele in natura o cantitate foarte mare de hidrocarburi rezultate din uleiurile si carburantii utilizate in functionarea tuturor autovehiculelor. 
   Chiar si in acest sector, ADROM GROUP propune solutii viabile, menite sa reduca costurile si nu in ultimul rand, sa asigure veridicitatea logo-ului nostru: 


ALWAYS FROM NATURE ONLY FOR NATURE 

Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6

Servicii

   ADROM GROUP va ofera:   Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6

   Instalatii tip tunel:

   - Tunel pentru autoturisme;

   - Tunel pentru autocamioane.

   Instalatii tip portal:

   - Portal pentru autocamioane;

   - Portal pentru autoturisme.

   Echipament tip monoperie:   

   - Speedy Wash 101 ST;
   - Speedy Wash A225 EZ;
   - Speedy Wash A225 LZ;
   - Speedy Wash 626 LX;
   - Speedy Wash Tank EZ;
   - Speedy Wash Pony LX;
   - Speedy Wash SEP 900.

   Echipamente de decontaminare:   

   - MobyDick Dragon;
   - MobyDick Junior;
   - MobyDick Quick.

   Aparate prespalare cu jet de apa HP:

   - Alimentare electrica;Adrom Grup - Echipamente Profesionale de Top pentru Spalatorii Auto si Cleaning Bucuresti Sector 6

   - Alimentare combuistibil.

   Aspiratoare mobile pentru praf si lichide:

    - Aspirare;

   - Tapiterie.

   Echipamente si Insule Selfservice 

   Aplicatoare spuma:

   - Sistem de dozare spuma activa.


   Echipamente pentru servicii de Cleaning:

   - Spalare pardoseli.

   Reciclare ape uzate:

   Rowafil Olanda 

   Compresoare aer

    - Cu piston

   Piese si accesorii

Galerie foto