Vava S.R.L. - Vulcanizare Mobila Utilaje Agricole si Industriale Teleorman

Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vava S.R.L. - Vulcanizare Mobila Utilaje Agricole si Industriale Teleorman - Utilaje Romania Utilaje Service/Vulcanizare/Spalatorii Auto Alexandria.


   VAVA Vulcanizare - Spalatorie Auto Alexandria

   VAVA S.R.L. functioneaza din anul 1998 si este probabil cel mai vechi service roti din Alexandria folosind aparatura moderna in intampinarea clientului.Vulcanizare Mobila Utilaje Agricole si Industriale

   Societatea noastra are un portofoliu larg de clienti, precum:
   - CEZ OLTENIA;
   - INTERAGRO;
   - EUROMASTER;
   - LEASE PLAN;
   - SAMA SERVICE GRUP.
   Oferim servicii de vulcanizare, service roti si vanzare anvelope atat pentru turisme cat si pentru utilaje agricole, industriale si tir-uri.


   Vulcanizare mobila

   Aveti un singur autovehicul sau o flota intreaga si nu aveti timp sa ajungeti la vulcanizare? Cu noi autovehiculul sau flota dumneavoastra e pe maini bune.

   VAVA S.R.L. vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu foarte rar intalnit in Romania, vulcanizare mobila si service roti mobil. Autoutilitara noastra echipata dupa standardele europene special pentru vulcanizare mobila se poate deplasa la dumneavoastra acasa, la birou sau in oricare alt loc stabilit de dumneavoastra. Personalul nostru va efectua orice tip de manopera de vulcanizare prin reparare sau inlocuire.

Vulcanizare Mobila Utilaje Agricole si Industriale

Servicii

   VAVA S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:Vulcanizare Mobila Utilaje Agricole si Industriale

   - Vulcanizare mobila utilaje agricole si industriale;
   - Vanzari anvelope;
   - Schimb anvelope si vulcanizat;
   - Echilibrari roti;
   - Indreptat jante aliaj si tabla;
   - Hotel anvelope;
   - Reparare anvelope grele;
   - Sudura jante aliaj;
   - Spalatorie auto;

Galerie foto