S.C. M.W.R. Bucovina S.R.L. Utilaje Lemn Metal Cajvana Freze cu Alezaj, Freze cu Coada, Burghie, Lame Panglica, Panze Circulare Placate cu Vidia Suceava

Utilaje Romania Utilaje Lemn/Metal Cajvana reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. M.W.R. Bucovina S.R.L. Utilaje Lemn Metal Cajvana Freze cu Alezaj, Freze cu Coada, Burghie, Lame Panglica, Panze Circulare Placate cu Vidia Suceava - Utilaje Romania Utilaje Lemn/Metal Cajvana.


  S.C. M.W.R. Bucovina S.R.L. a luat fiinta in anul 1998, o companie cu experienta Unelte Scule Radautiacumulta datorita clientilor exigenti, cu sediul in Radauti, judetul Suceava ce are ca domeniu de activitate productia si vanzarea de scule pentru industria lemnului. Asadar, compania produce freze cu alezaj, freze cu coada, freze multidinti pentru rindeluit, freze elicoidale din carbura metalica ce pot fi folosite in prelucrarea lemnului, PAL-ului si MDF-ului. Pe langa acestea, compania mai ofera servicii de reconditionare freze cu alezaj si cu coada, confectionare si ascutire unelte/scule pentru prelucrarea lemnului.

   Inca de la inceput, aceasta a avut o crestere ascendenta, castigand an de an increderea clientilor astfel incat compania se poate mandri cu un vast portofoliu de clienti.

   Grija si atentia cu care sunt executate produsele dar si cererile tot mai mari din partea clientilor au determinat conducerea companiei spre noi achizitii de utilaje, astfel incat sa fie satisfacut si cel mai exigent client.

 

DISTRIBUITOR AUTORIZAT AI FIRMEI METAL WORLD ITALIA!

 

Servicii

   S.C. M.W.R. Bucovina S.R.L. produce si comercializeaza urmatoarele tipuri de scule pentru aschierea lemnului:

   - freze;

   - freze cu alezaj;
Utilaje Lemn Metal Cajvana

   - freze cu coada;

   - freze elicoidale multidinti pentru prelucrarea suprafetelor drepte;

   - freze elicoidale integral HM (carbura metalica);

   - freze diamantate, profilate si drepte;

   - burghie;

   - lame-panglica;

   - pensete;

   - suruburi;

   - placute amovibile, profilate;

   - panze circulare placate cu vidia/CMS;

   - panze circulare monometalice x taiat fier/aluminiu.

   S.C. M.W.R. Bucovina S.R.L. produce si reconditioneaza scule pentru lemn, freze cu alezaj si freze cu coada.

Galerie foto