Foraje Puturi, Fantani Targu Lapus - S.C. NORDGEOFOR S.R.L.

Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Targu Lapus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Foraje Puturi, Fantani Targu Lapus - S.C. NORDGEOFOR S.R.L. - Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Targu Lapus.


   S.C. NORDGEOFOR S.R.L. este o firma specializata in foraje puturi, foraje de alimentare cu apa si foraje geotermale, cu o echipa profesionista in acest domeniu. Punem mereu pe primul loc cererile clientilor, de aceea suntem o echipa punctuala, serioasa putand asigura servicii de calitate.

   Efectuam lucrari de foraje puturi de mica adancime de la 1 - 50 m, foraje puturi de medie adancime de la 50 - 100m si foraje puturi de mare adancime de la 100 - 400m.

   Activam in acest domeniu de peste 3 ani, timp in care am ajuns sa fim apreciati de clientii nostri datorita profesionalismului oferit, al calitatii si rapiditatii oferite in executarea lucrarilor de intretinere si forare puturi

   Datorita tehnologiei moderne, a aparatelor ultrausoare si a unei echipe de specialisti realizarea puturilor se face intr-o perioada de timp foarte scurta.

   Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu se pot executa foraje.

foraje_maramures_400_09

Servicii

   S.C. NORDGEOFOR S.R.L. ofera urmatoarele servicii:1_400_11

   1. Foraje puturi apa de mica adancime 0-50m;  

   2. Foraje puturi apa de adancime medie 50-100m;

   3. Foraje puturi apa de mare adancime 100-400;

   4. Denisipari si intretinere puturi

   Denisiparea este o operatiune normala de intretinere a putului. Perioada la care se face denisiparea depinde de marimea fantelor care alcatuiesc filtrele screen si de exploatarea putului. 

   5. Piloni forati

   6. Foraje pentru pompe de caldura

   Avem in dotare echipamente de foraj de ultima generatie complet echipate si accesorizate care, in functie de metoda de foraj utilizata ne permit sa executam foraje pentru pompe de caldura in toate zonele tarii indiferent de tipul de sol: argila, nisip, pietris, calcar, bazalt, granit, etc.

   7. Reparatii puturi apa   

   Executia puturilor de apa presupune executia corecta a forajului cat si lucrarilor ulterioare de la introducerea tuburilor pana la punerea in exploatare a sondei, astfel sunt cativa pasi ce trebuie urmati si anume: executia forajului, carotajul sonde, tubarea sondei, intoducerea materialului filtrant (nisip cuartos 2mm), izolarea straturilor, deznisiparea sondei, denivelarea sondei (determinarea productivitatii sondei), punerea in exploatare.

   Dimensiunea tevilor difera in functie de adancime si folosinta ulterioara a forajului. La cererea clientului asiguram, contra cost, pompa profesionala pentru extragerea apei din put

   Alte servicii: 

   Firma S.C. NORDGEOFOR S.R.L. distribuie 6 modele de economizoare, 1 model pentru instalatii monofazice si 5 modele pentru instalatii trifazice ( 3 modele de serie si 2 la comanda speciala ). Gama noastra de economizoare electrice marca Lesser obtin un minim de 10% economie la puterea consumata in cazul contoarelor digitale si minim 20 % in cazul contoarelor analogice, conform datelor pe care le detinem in urma instalarii a peste 4000 de aparate Lesser. Economiile maxime sunt de 33 % in cazul contoarelor digitale si de 47 % in cazul celor analogice.  

   Firma S.C. NORDGEOFOR S.R.L., prin punctul sau de lucru situat in localitatea Dorolt, str. Principala, nr.200, jud. Satu Mare (la cca. 2 km de granita cu Ungaria ), vinde si cumpara numeroase sortimente de lemn.

Galerie foto