Foraje Puturi de Mica si Medie Adancime Simleu Silvaniei - Fantani, Foraj cu Circulatie Inversa, Directa, Foraje Uscate cu Ciocan de Fund, Foraj Rotativ Hidraulic, Denisipari - FORAJE APA ANDRIES S.R.L
Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Simleul Silvaniei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Foraje Puturi de Mica si Medie Adancime Simleu Silvaniei - Fantani, Foraj cu Circulatie Inversa, Directa, Foraje Uscate cu Ciocan de Fund, Foraj Rotativ Hidraulic, Denisipari - FORAJE APA ANDRIES S.R.L - Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Simleul Silvaniei.
Societatea noastra are ca principal obiect de activitate forajele de adancime mica si medie. Avand personal profesionist, bine pregatit si echipamente de ultima generatie, putem acoperi o arie extinsa de activitati, cuprinzand toata partea de nord a tarii.
Folosind tehnologie de ultima generatie, compania noastra poate oferi debitul de apa asteptat pentru orice tip de utilizator si orice tip de teren. Inginerii nostri vor adopta cele mai bune metode pentru a reduce la minim atat costurile lucrarii cat si timpul de executie.
Etapele de executie sunt:
- Lucrări premergătoare începerii forării puțului/fantanii – începem cu transportul și amenajarea instalației, continuand cu prepararea noroiului special pentru foraj;
- Forajul propriu-zis – săparea găurii de sondă și pregătirea sistemului de tubare; urmează punerea în producție a forajului, care va subția fluidul de foraj, până la inlocuirea cu apă și încheierea cu punerea dopului de argilă sau ciment.
- Testarea hidrogeologică și calculul parametrilor hidrogeologici, plus documentarea tehnică a forajului fiind printre ultimele activități.
Echipa noastră se asigură că veți fi informați corect pe parcursul intregului demers de forare, vă vom explica în detaliu cum puteți gestiona cu brio mentenanța puțului de apă.
Servicii
FORAJE APA ANDRIES S.R.L. efectueaza urmatoarele tipuri de foraje:
- foraje puturi:
1. de mica adancime: 0-50 m;
2. de medie adancime: 50-150 m;
Puturile de mica adancime se pot executa si pe tubulatura de beton cu un diametru de 600 mm sau cu un diametru de 800 mm, dar trebuie subliniat faptul ca aceste tuburi de beton nu mai au calitatea de odinioara. Dintr-un put de mica adancime se pot obtine debite de apa cuprinse intre 0.5 si 2500 de litrii extrasi pe ora, in functie de mai multi factori.
Puturile de mica adancime sunt ideale pentru captarea panzelor freatice de suprafata, care pot fii utilizate pentru alimentarea cu apa a unei locuinte sau pentru irigarea gradinii. Forajele de mica adancime se executa cu un utilaj de mici dimensiuni, demontabil, usor accesibil in locuri inguste si este actionat manual.
Puturile de mica adancime se foreaza uscat, avantajul fiind ca se vede cu ochiul liber fiecare strat de pamant, calcar, argila, lut precum si granulatia nisipului panzei freatice acvifere. Preturile pentru aceste foraje de mica adancime difera de la caz la caz in functie de locatie, diametrul si tipul de tubulatura dorit. Avantajul unui put de mica adancime este ca mentine pretul forajului foarte jos fata de forajele de adancimi medii sau mari, costurile pentru deplasare, tubulatura, manopera fiind cu mult mai mici.
Debitele extrase oscileaza in functie de aportul freatic in acel areal si sunt cuprinse intre 0,6l/s si 6l/s , recomandarile de exploatare si extractie facandu-se dupa determinarea parametrilor tehnici ai forajului respectiv HHs (inaltime hidrostatica), HHd (inaltime hidrodinamica), Q (debit maxim) in functie de parametrii tehnici ai putului si consumatorii de apa ce urmeaza a fi satisfacuti (bucatarii, bai, gradini) se vor face recomandari asupra elementelor de extractie (pompe, hidrofor, rezervor).
- foraje fantani;
Fantana este efectuata de obicei manual sau mecanizat la adancimi relativ mici, de pana la 20m liniari avand debite de apa reduse si care nu sunt constante in functie de activitatile meteorologice . Fantana foloseste apa pluviala si este predispusa la infiltrati de nitriti provenite din diferite surse de poluare. Din cauza poluarii intensive din ultimele decenii de regula fantanile nu sunt o solutie optima, panza de apa de unde se face captarea fiind usor de infestat. O fantană poate fi totusi optiunea buna daca zona are izvoare de adancime care ajung la suprafata.
- foraje pentru apa potabila sau tehnologica;
- foraje de epuisment (colectare ape pluviale);
- foraje pentru piloni;
- foraje pentru sonde;
- foraje monitorizare;
- denisipari;
- decolmatari;
- automatizari puturi;
- montaj pompe submersibile.
Pentru mai multe informatii - sunati la numerele de telefon:
0744.962.702
0763.896.476