Foraje Puturi de Mare, Medie si Mica Adancime, Foraj cu Circulatie Inversa, Directa, Foraje Uscate cu Ciocan de Fund, Foraj Rotativ Hidraulic, Pompe de Caldura, Fantani Pantelimon Ilfov - S.C. Alexteam Business S.R.L.

Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Pantelimon reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Foraje Puturi de Mare, Medie si Mica Adancime, Foraj cu Circulatie Inversa, Directa, Foraje Uscate cu Ciocan de Fund, Foraj Rotativ Hidraulic, Pompe de Caldura, Fantani Pantelimon Ilfov - S.C. Alexteam Business S.R.L. - Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Pantelimon.


   S.C. Alexteam Business S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti foraje de calitate la cele mai bune preturi. Cu o echipa cu vasta experienta in domeniul forajelor pentru apa, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

   Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.

   Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

   Sustinuti de o bogata experienta in domeniu, oferim clientilor nostri foraje de mica, medie sau mare adancime, intr-un timp cat mai scurt si folosind materiale de cea mai buna calitate.
   Scopul nostru este de a realiza pentru puturi/fantani care sa furnizeze apa potabila de o calitate superioara, pentru o perioada de timp cat mai indelungata. Toate serviciile se presteaza pe baza de contract, oferindu-se garantie la incheierea lucrarii.   

   Forajele de apa pot furniza debite de apa cuprinse inre 500 de litrii pe ora si 30000 de litrii pe ora, in functie pe adancimea la care se sapa putul si zona geografica unde urmeaza sa fie executat.

     Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati: 0721 443 859 sau e-mail: alexforaje@yahoo.com

1_400_13

Servicii

   S.C. Alexteam Business S.R.L. ofera urmatoarea gama de servicii:7_400_03

   - Foraje de mica adancime -  5 - 30 metri;   

   Aceste puturi de mica adancime se executa la prima panza freatica acvifera sau la doua panza freatica acvifera, in functie de calitatea si debitul de apa dorit de client, dar si in functie de zona geografica unde urmeaza sa se execute forajul/putul respectiv.

   Calitatea apei difera de la caz la caz, fiind influentata de multi factori. Sunt recomandate aceste foraje in principal datorita pretului destul de accesibil, datorita timpului de executie si al functionalitatii forajului pe o perioada destul de indelungata. Forajele de mica adancime se executa cu tubulatura de pvc, cu diametre cuprinse intre 125 mm si 315 mm, acestea avand o calitate net superioara tuburilor de beton, fiind ecologice si mult mai rezistente in timp.

    Puturile de mica adancime se pot executa si pe tubulatura de beton cu un diametru de 200 mm sau cu un diametru de 300 mm. Dintr-un put de mica adancime se pot obtine debite de apa cuprinse intre 0.5 si 2500 de litri extrasi pe ora, in functie de mai multi factori.

   Puturile de mica adancime sunt ideale pentru captarea panzelor freatice de suprafata, care pot fi utilizate pentru alimentarea cu apa a unei locuinte sau pentru irigarea gradinii. Forajele de mica adancime se executa cu un utilaj de mici dimensiuni, demontabil, usor accesibil in locuri inguste si este actionat manual.

   Puturile de mica adancime se foreaza uscat, avantajul fiind ca se vede cu ochiul liber fiecare strat de pamant, calcar, argila, lut precum si granulatia nisipului panzei freatice acvifere. 

   - Foraje de medie adancime - 30 - 60 metri;   

   Forarea unui put de medie adancime, de regula, inseamna furnizarea apei potabila catre dumneavoastra. Cu toate acestea exista si un potential risc ca apa extrasa chiar si de la adancimi de 40-50 de metri sa nu fie potabila. Puturile de medie adancime se executa cu tubulatura de tip PVC neagra sau albastra cu filet, cu diametre cuprinse intre 125 mm si 160 mm, fiind tubulaturi special fabricate sa reziste la presiuni mari pe care pamantul le exercita asupra lor.

   Puturile de medie adancime se pot executa si pe diametre de teava mai mari de 160 mm, numai ca diferenta de pret dintre pretul tubulaturii de 160 mm si alte tubulaturi mai mari in diametru este destul de mare, implicit si pretul putului creste destul de mult. Trebuie stiut ca diametrul tubulaturii nu influenteaza cu mult si debitul forajului fiind determinat in mare masura de puterea panzei freatice acvifere captate.

   Din aceste foraje se pot obtine debite de apa cuprinse intre 2500 si 5000 de litri extrasi pe ora, in functie de mai multi factori, cum ar fi zona geografica unde urmeaza sa fie executat forajul, puterea panzei freatice acvifere, numarul de panze freatice acvifere captate. Izolat, in functie de zona geografica unde urmeaza sa fie executat forajul se pot obtine si debite mai mari de 5m3/h.

    Puturile de medie adancime se executa cu o instalatie semi-automatizata, de dimensiuni relativ mici, care foloseste protectii metalice telescopice. Puturile de medie adancime se foreaza uscat, avantajul fiind ca se vede cu ochiul liber fiecare strat de pamant, calcar, argila, lut precum si granulatia nisipului panzei freatice acvifere. Puturile de medie adancime se mai pot executa si cu foreze de mici dimensiuni, cu circulatie de noroi, acestea fiind recomandate in special in zone unde structura geologica a pamantului este mai complexa, placi calcar, gresie etc. Preturile pentru un astfel de foraj se calculeaza in functie de tipul si diametrul de tubulatura dorit de client dar si de locatia unde urmeaza sa fie executat acel put.5_03

   - Foraje de mare adancime - 60 - 150 metri;   

   Puturile de mare adancime se foreaza cu sape ce au diametre cuprinse intre 311 mm si 444 mm, in functie de diametrul tubulaturii folosite; cu cat diametrul sapei folosite la forarea putului este mai mare cu atat margaritaritarul QUARTOS impacheteaza mai bine filtrele de tip SCREEN sau JOHNSON. Puturile de mare adancime asigura o calitate superioara a apei, dar si un debit industrial, aceste foraje fiind ideale pentru sisteme de irigatii sau fabrici care au nevoie de o cantitate mare de apa.

   Forajele de mare adancime se echipeaza de regula cu tubulatura de tip PVC albastra, cu diametre cuprinse intre 125 mm si 250 mm, la care se folosesc filtre SCREEN sau filtre JOHNSON de fabrica cu fante ce variaza de regula intre 0.5 mm si 0.7 mm si se impacheteaza cu margaritar QUARTOS cu o granulatie cuprinsa intre 0.6 mm si 3 mm. Pretul pentru un put de mare adancime se calculeaza in functie de tipul si diametrul tubulaturii folosite, de zona geografica unde urmeaza sa fie executat forajul, dar mai ales de structura geologica a solului.

   - Foraje fantani; 

   Fantana este efectuata de obicei manual sau mecanizat la adancimi relativ mici, de pana la 20m liniari. 

   - Foraje puturi de apa potabila; 

   - Foraje puturi de apa termala; 

   - Foraje puturi de apa minerala; 

   - Foraje de epuisment;4_400_05

   - Foraje cu circulatie inversa;

   - Foraj uscat cu ciocan de fund;

   - Foraje puturi absorbante; 

   - Foraje pentru piloni/piloti; 

   - Foraje pentru sonde; 

   - Foraje monitorizare;

   - Foraj pompe de caldura; 

   - Denisipari; 

   - Decolmatari; 

   - Automatizari puturi;

   - Montaj pompe submersibile. 

Galerie foto