Foraje Fantani de Mare, Medie si Mica Adancime, Foraj cu Circulatie Inversa, Directa, Foraje Uscate cu Ciocan de Fund, Foraj Rotativ Hidraulic, Pompe de Caldura Pancota - S.C. Bimota Impex S.R.L.

Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Pancota reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Foraje Fantani de Mare, Medie si Mica Adancime, Foraj cu Circulatie Inversa, Directa, Foraje Uscate cu Ciocan de Fund, Foraj Rotativ Hidraulic, Pompe de Caldura Pancota - S.C. Bimota Impex S.R.L. - Utilaje Romania Utilaje Forari Instalatii Pancota.


   S.C. Bimota Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si ofera servicii de calitate in domeniul forajelor. Beneficiind de personal tehnic calificat, cu o larga experianta in domeniu si prin utilizarea celor mai noi tehnologii, societatea asigura executia lucrarilor solicitate, o garantie de 3 ani si apa potabila de cea mai buna calitate.   

   Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor permit adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.   

   Etapele de executie sunt: 1_400_18

   - Lucrări premergătoare începerii forării puțului/fantanii – transportul și amenajarea instalației, prepararea noroiului special pentru foraj;
   - Forajul propriu-zis – săparea găurii de sondă și pregătirea sistemului de tubare; urmează punerea în producție a forajului, care va subția fluidul de foraj, până la inlocuirea cu apă și încheierea cu punerea dopului de argilă sau ciment.
   - Testarea hidrogeologică și calculul parametrilor hidrogeologici, plus documentarea tehnică a forajului fiind printre ultimele activități.
   Echipa noastră se asigură că veți fi informați corect pe parcursul intregului demers de forare, vă vom explica în detaliu cum puteți gestiona cu brio mentenanța puțului de apă.

   S.C. Bimota Impex S.R.L. executa lucrari de foraj in toate judetele din vestul Romaniei


Galerie foto