Utilaje Constructii Pascani - Eurovia Neamt S.R.L.

Utilaje Romania Utilaje Constructii Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Utilaje Constructii Pascani - Eurovia Neamt S.R.L. - Utilaje Romania Utilaje Constructii Pascani.


  Societatea Eurovia Neamț S.R.L. are ca obiect de Utilaje Constructii Pascaniactivitate prestarea de servicii in domeniul inchirierilor de utilaje pentru constructii si utilajelor terasiere.

   Societatea a luat fiinta in anul 2004 si de atunci suntem in continua dezvoltare.

   Societatea comerciala are in dotare o gama variata de utilaje de constructii si terasare pentru a executa urmatoarele activitati:

   - demolari;
   - constructii;
   - terasament si organizare santier;
   - lucrari de executie si diverse aplicatii cu o gama larga de utilaje;
   - intretinere  drumuri.

   Toate utilajele de inchiriat va sunt puse la dispozitie impreuna cu personal calificat cu experienta in domeniu, asigurand astfel ca orice tip de lucrare va fi executata la termen, in conditii de maxima siguranta si cu un nivel optim de performanta.

   Compania se bazeaza pe 3 principii importante ce asigura desfasurarea in siguranta si in termeni legali procesul de inchiriere a unui utilaj: eficienta, incredere si punctualitate. 

   Aceste 3 principii de baza ne recomanda in fata competitorilor prin derularea activitatilor specifice in deplina siguranta din punct de vedere legal, din punct de vedere al protectiei mediului si prin respectarea celor mai inalte norme de protectie a muncii.    

Persoana de contact: 

Paraschiv Mihai

0744 379 753

0745 111 660

(semnal slab telefonie - va rugam insistati, suntem la dispozitia dumneavoastra)

Servicii

   Dispunem de utilaje spre inchiriere, calificate pentru orice tip de lucrari:Utilaje Constructii Pascani

     - excavator;
     - excavator pe senile;
     - excavator pe pneuri;
     - cilindriu compactor;
     - mini incarcatoare;
     - mini excavator;
     - trailer 50 tone.

   Calitatea utilajelor si serviciilor oferite este preocuparea noastra principala. Stim cat de important este sa construiesti cu cele mai performante utilaje, cele mai moderne materiale si cei mai pregatiti profesionisti.

   Utilajele pe care le comercializam sunt doar utilaje iesite din liniile de fabricatie a celor mai prestigiosi producatori din lume si care poarta garantia calitatii oferite de ei. 

Galerie foto