Utilaje Constructii Mangalia - Yse Trans

Utilaje Romania Utilaje Constructii Mangalia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Utilaje Constructii Mangalia - Yse Trans - Utilaje Romania Utilaje Constructii Mangalia.


 

  Firma noastra a patruns pe piata muncii in urma cu cativa ani, ridicand standardeleUtilaje Constructii Yse Trans Constanta calitative a muncii prestate si de livrare a produsului finit printr-o tinuta de munca exemplara, luand ca exemplu mediul ambiental de munca occidental.

   Principalele domenii pe care le acoperim sunt lucrarile de constructii si inchirierea utilajelor de constructii pe toata raza judetului.

   Inchirierea utilajelor de constructii si informatiile aferente legate de activitate si conditiile necesare inchirierii unui utilaj sunt acum la dispozitia dumneavoastra la orice ora.

   Compania se bazeaza pe 3 principii importante ce asigura desfasurarea in siguranta si in termeni legali procesul de inchiriere a unui utilaj: eficienta, incredere si punctualitate.

   Aceste 3 principii de baza ne recomanda in fata competitorilor prin derularea activitatilor specifice in deplina siguranta din punct de vedere legal, din punct de vedere al protectiei mediului si prin respectarea celor mai inalte norme de protectie a muncii.

Servicii

   Yse Trans va poate oferii umatoarele tipuri de utilaje pentru constructii: Utilaje Constructii Yse Trans Constanta

   - Buldoexcavator JCB 4CX - 3 bucati;

   - Excavator Komatsu - 2 bucati;

   - Cilindru compactor Bomag;

   - Autobasculanta 16 tone - 3 bucati;

   - Autobasculanta Iveco 30t - 3 bucati;

   - Incarcator frontal  Liebherr - 2 bucati;

   - Autotractor + semiremorca basculabila - 10 bucati;

 

   - Autotractor + trailer - 1bucata;

   - Macara 5-40 tone.

   Prin intermediul partenerilor nostri oferim servicii de TRACTARI AUTO SI CAMIOANE  pe zona LITORAL.

 

Galerie foto