S.C. MPK ACTIV S.R.L. Utilaje Agricole Constanta Combine Agricole Tractoare Telescoape Pluguri Semanatori Discuri

Utilaje Romania Utilaje Agricole Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. MPK ACTIV S.R.L. Utilaje Agricole Constanta Combine Agricole Tractoare Telescoape Pluguri Semanatori Discuri - Utilaje Romania Utilaje Agricole Constanta.


 Aici puteti gasi solutia optima in materie de utilaje

 Suntem cel mai mare importator de utilaje agricole ai celor mai mari producatori - John Deere, Case, Fendt, New Holland, Steyer, Fiat, Huard, Vogel Noot, Gregoir Besoin, Amazone, Gaspardo si multi altii.

 Avem o echipa de consultanti care ca pot ajuta sa faceti alegerea optima luand in calcul strict nevoile clientului.

  Obiectul principal de activitate este vanzarea de utilaje agricole second handcombina_400_01

 Raspunzand nevoilor de pe piata agricola aflata intr-o continua ascensiune in Romania noi venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama larga de utilaje si echipamente agricole secondhand precum si cu servicii de reparatii ale acestora.

 Comercializam de peste zece ani combine agricole second-hand marca John Deere, Claas, Case, Laverda etc, tractoare agricole secondhand marca John Deere, Case, Fendt, New Holland, Steyer, Fiat etc, accesorii precum pluguri Huard, Vogel Noot, Gregoir Besoin etc, semanatori Amazone, Gaspardo etc, discuri, prese de imbalotat, pulverizatoare, masini de ierbicidat si orice fel de accesorii necesare in agricultura.

 De asemenea, comercializam si utilaje de constructii, in special buldoexcavatoare sau vole.

 Toate utilajele noastre sunt importate din tari precum Belgia, Olanda, Anglia, dar si Franta sau Germania, iar preturile sunt foarte competitive.

 Oferim de asemenea clientilor nostri si nu numai, servicii de reparatii si intretinere a utilajelor agricole de orice fel.

Servicii

  • Combine agricole6681488_1447157887_16_400
  • Tractoare
  • Telescoape
  • Pluguri
  • Semanatori
  • Discuri
  • Prese de imbalotat
  • Masini de ierbicidat
  • Pulverizatoare
  • Utilaje de constructii

   Comercializare utilaje agricole

   Utilaje agricole de la marci consacrate John Deere, Case, Fendt, New Holland, Steyer, Fiat, Huard, Vogel Noot, Gregoir Besoin, Amazone, Gaspardo si multi altii la cele mai bune preturi

   Comercializare utilaje constructii

   Utilaje de constructii, in special buldoexcavatoare sau vole importate din tari precum Belgia, Olanda, Anglia, dar si Franta sau Germania.

   Service utilaje6869937_1448268260_6_400

   Oferim de asemenea clientilor nostri si nu numai, servicii de reparatii si intretinere a utilajelor agricole de orice fel.

   Fii cel mai bun in agricultura!

   Cu ajutorul produselor si serviciilor pe care le oferim poti fi cel mai bun in domeniul tau. Indiferent ca vorbim de cultivarea cerealelor, de cultivarea legumelor si fructelor sau chiar de constructii, noi iti putem furniza utilajeje necesare pentru a deveni cel mai bun si productiv din domeniu tau.

 

 

Galerie foto