S.C. SIMPALEXIM S.R.L. Utilaje Agricole Anina Tractoare Pluguri Discuri Freze Combinatoare Cultivatoare Semanatori Masini de Plantat Cositori Greble Tocatori Aparate de Muls Adapatori Piese de Schimb Caras Severin

Utilaje Romania Utilaje Agricole Anina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. SIMPALEXIM S.R.L. Utilaje Agricole Anina Tractoare Pluguri Discuri Freze Combinatoare Cultivatoare Semanatori Masini de Plantat Cositori Greble Tocatori Aparate de Muls Adapatori Piese de Schimb Caras Severin - Utilaje Romania Utilaje Agricole Anina.


     Politica SIMPALEXIM este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor comercializate, precum si prestarea serviciilor cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.1.1_1_400_01

     SIMPALEXIM infiintata in anul 1995 vine in intampinarea  dvs. cu o gama larga de utilaje  si echipamente agricole, impreuna cu solutii optime din punct de vedere tehnico-economic, pentru modernizarea gospodariei  si cresterea garantata a productiei culturilor dvs.

     Distribuim utilaje si accesorii agricole de la Producatori precum: FOTON, AKPIL, BOMET, BIARDSKI, DEMAROL, WOPROL, GRASS-ROL etc., precum si piese originale din stoc sau pe comanda pentru toate utilajele agricole comercializate.

     Intotdeauna adoptam o atitudine corecta si respect ferm fata de clientul nostru  atat in perioada de garantie a produsului livrat  cat si in cea de postgarantie.

Servicii

    Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama complexa de utilaje si accesorii agricole noi pe care le puteti achizitiona daca sunati la unul din telefoanele afisate sau completand formularul de comanda. Produsele comercializate sunt originale si provin de la cele mai cunoscute branduri din segmentul utilaje agricole.

Tractoare agricole

Pluguri agricole

Pluguri reversibile1a_400

Discuri agricole

Freze agricole

Combinatoare agricole

Agregate

Cultivatoare

Stratificateare

Semanatori de porumb

Semanatori de paioase

Masini de plantat rasaduri

Masini de plantat cartofi

Masini de erbicidat

Atomizoare vii si livezi

Distribuitoare ingrasaminte

Prasitori

Cositori2a_400

Greble

Prese de balotat

Infoliator baloti

Masini de scos cartofi

Culegatoare porumb

Tocatori

Remorci

Vidanje

Utilaje pentru deszapezire

 

   Produse zootehnice:

 

Aparate de muls vite
Aparate de muls oi/ capre
Garduri electrice si accesorii pentru acestea
Adapatori vite
Adapatori si suzete pentru porci si purcei

 

 

     Piese de schimb:

Fie ca aveti utilaje agricole folosite in gospodarii mici sau utilaje de mari dimensiuni pentru ferme, magazinul nostru va pune la dispozitie o gama larga de piese de schimb pentru toate categoriile de masini si utilaje agricole.3a_400

Piese pluguri

Piese discuri

Piese freze

Piese combinatoare

Piese semanatori porumb

Piese semanatori paioase

Piese de masini plantat rasaduri

Piese de masini plantat cartofi

Piese masini de erbicidat

Piese atomizoare

Piese distribuitoare ingrasaminte

Piese prasitori

Piese cositori

Piese greble

Piese prese de balotat

Piese masini de sacos cartofi

Piese culegatoare porumb

Piese tocatori

Piese remorci

Piese vidanje

Piese utilaje pentru deszapezire

 

 

 

 

 

Galerie foto