AUTO SAM SRL VIDELE Intretinere si Revizii Macarale pana la 100 tone Service Reparatii Stivuitoare si Elevatoare Auto

Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Videle reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre AUTO SAM SRL VIDELE Intretinere si Revizii Macarale pana la 100 tone Service Reparatii Stivuitoare si Elevatoare Auto - Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Videle.


    Auto Sam SRL din Videle, judetul Teleorman, este un partener de incredere in furnizarea de serviciilor de intretinere si reparatii pentru macarale pana la 100 to, dar si pentru stivuitoare si elevatoare auto. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.

    Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service de utilaje din Teleorman este aliniat la standardele internationale de calitate.

Image result for macara

Servicii

   Efectuam reparatii (mecanice, hidraulice, electrice) si revizii ISCIR la automacarale, stivuitoare si elevatoare auto, fiind autorizati RSVTI.

   Serviciile de intretinere si reparatii sunt specializate pentru automacarale.
   Oferta noastra care variază de la inspecţii de conformitate şi verificarea stării la cerere, pregatirea macaralei si obtinerea autorizatiei de functionare ISCIR, până la un parteneriat complet de service, în cadrul căruia intretinerea macaralei dumneavoastra este externalizata firmei noastre.macara_400


   In cadrul acestui parteneriat de service, automacaraua dumneavoastra va fi verificata periodic in baza unui contract de revizie si intretinere conform prescriptilor ISCIR:
-verificarea starii de uzura a lagarelor si a bunei functionari a sistemului de ungere.
-verificarea ungerii si a gresarii pieselor supuse frecarii,conform schemei de ungere.
-verificarea uzurii cablurilor si lanturilor de tractiune si a fixarii acestora.
-verificarea functionarii componentelor de securitate si reglarea acestora.
-verificare mecanismelor macaralei.
-verificarea sistemul de prindere si manipulare a sarcinii
-strangerea elementelor de imbinare a articulatiilor,fixarea tampoanelor si a opritoarelor.
-verificarea functionarii sistemelui electric,comanda si semnalizare.
-verificarea circuitelor si a etanseitatii circuitelor hidraulice si pneumatice.
    Pentru toate marcile de automacarale firma noastra ofera clientilor service la cel mai inalt grad de profesionalism.
    Echipele noastre de service mobile se pot deplasa fie la sediul clientului, fie la locatia de lucru a utilajului. Reprezentantii nostri sosesc complet echipaţi, cu ateliere mobile, avand tot timpul un stoc de piese de schimb.

  

   Societatea noastra, autorizata ISCIR pentru lucrari de intretinere a macaralelor si platformelor autoridicatoare, moto-stivuitoare, electro-stivuitoare si elevatoare pentru autovehicule, presteaza urmatoarele servicii:stivuitor_400
1. Repararea sistemelor electrice si electronice de limitare moment la macaralele care nu au in dotare aceste sisteme si nu pot fi autorizate ISCIR.
2. Repararea cilindrului brat telescopare,cilindrilor extindere cale,a rulmentului de rotire.
3. Montarea sistemelor de monitorizare (sarcina, unghi, etc.)
4. Repararea instalatiei electrice a utilajului.
5. Repararea sistemului hidraulic al utilajului (Pompe hidraulice, cilindri hidraulici, supape hidraulice, distribuitoare etc.)
6. Lucrari de revizie si intretinere conform prescriptiilor tehnice ISCIR R1/2010 .
7. Intocmirea documentatiei ISCIR, conform legislatiei in vigoare folosind proiectanti autorizati.
8. Expertize tehnice la toate tipurile de instalatii de ridicat inclusiv pentru prelungirea duratei de viata a instalatiei conform normelor ISCIR.
9. Asistenta tehnica pentru autorizarea ISCIR a utilajului.
10. Reparatii instalatii electrice de forta.
Pentru toate piesele si subansamblele folosite in cadrul lucrarilor se asigura certificat de calitate.

 

elevator_400