Piese Schimb S.C. Cristal Proauto Gigi S.R.L. -D Ploiesti Geamuri Auto Parbrize Utilaje / Tiruri Prahova

Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Piese Schimb S.C. Cristal Proauto Gigi S.R.L. -D Ploiesti Geamuri Auto Parbrize Utilaje / Tiruri Prahova - Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Ploiesti.


    Dacă parbrizul tău arată astfel, sigur trebuie să apelezi la echipa specializata pentru un schimb de parbriz ,care executa vanzare,livrare si montaj parbrize ,lunete, geamuri auto fixe si mobile, pentru toate tipurile de autovehicule si utilaje de balastiera si utilaje terasiere, autospecializate, autoutilitare autocamioane, Reparatii utilaje Ploiesti, Prahova, parbrizeautoturisme, autocare cu service mobil la client acasa/service/sediu, cu echipa specializata, garantie montaj comenzi la telefon si pe email.

    Daca nu vrei sa iti mai pierzi timpul pe care il poti folosi mult mai bine, cand ai o problema cu parbrizul, luneta sau geamurile laterale suna la echipa specializata care executa livrare - montaj parbrize - lunete - laterale pentru toate tipurile de autovehicule cu deplasare la sediul/service/domiciliu clientului material Germania inclusive cu materialul clientului, confectionam si debitam orice fel de geam - pe suprafata plana sau curba, pentru utilaje si tractoare din sticla duplex si geam special securizat,

 telefon 0765 110 444.

Prețuri bune, promptitudine, competență,

ECONOMISITI TIMP SI BANI!

Servicii

Ne gasiti si pe facebook www.facebook.com/parbrizeacasata


    Montaj geamuri auto

Echipa profesionala se deplaseaza la client acasa pentru efectuarea lucrarilor de montaj geamuri auto noi si cu materialul clientului, prin demontarea lunetei sau parbrizului de pe autovehicul destinat dezmembrarii si montarea acestora pe autovehicule functionale !!!!!!!!!

    
    Parbrize utilajeReparatii utilaje Ploiesti, Prahova, parbrize

Echipa specializata executa livrare,vanzare si montaj parbrize-lunete-laterale pentru autovehicule,utilaje balastiera, cu deplasare la sediul/service/domiciliu si in balastiera sau pe santier unde isi desfasoara activitatea ,

ECONOMISITI TIMP SI BANI ,

ne ocupam noi de rezolvarea problemelor dumneavoastra.


    Montaj profesional geamuri auto

echipa specializata executa livrare,vanzare si montaj parbrize-lunete-laterale pentru autoturisme,autocamioane,autoutilitare,autocare,
autospecializate dezapezire si utilaje balastiera, cu deplasare la sediul/service/domiciliu garantie montaj,confectionam si debitam orice fel de geam - pe suprafata plana pentru utilaje si tractoare din sticla duplex si executam geamuri curbate unicat pe comanda din geam special tratat.


     Tratament profesional pentru intretinerea parbrizelor

Tratament specializat pentru parbrize cu solutie CRISTALIT G pentru protectie si intretinerea geamurilor auto.Se aplica foarte usor , conform instructiunilor din prospect, atat la sediul firmei ,cat si la client acasa!Este util pentru curatarea in profunzime a depunerilor de gudron si impuritati din timpul folosirii autovehiculelor pe soselele noastre atat de incercate de diverse imbunatatiri si reparatii fara sfarsit.
Reparatii utilaje Ploiesti, Prahova, parbrize
    
    Remontare parbrize

CRISTAL AUTOMOTIVE GLASS SRL-D echipa specializata cu service mobil, executa lucrari de recuperare si remontare parbrize, lunete, geamuri laterale lipite de pe caroserie la client acasa.

GARANTIE MONTAJ CU MATERIALE GERMANIA.


    Parbrize tiruri

Parbrize duplex tiruri cu deplasare la sediul/service/domiciliu economisiti timp si bani, ne ocupam noi de rezolvarea problemelor dumneavoastra , aveti si garantie montaj ,confectionam si debitam orice fel de geam - pe suprafata plana pentru utilaje si tractoare din sticla duplex si securizat.

oferte speciale

GEAM FATA GLISANT UTILAJ TAKEUCHI TL140 PE STOC LIVRABIL IMEDIAT SUPER OFERTA 200 euro

Galerie foto