Piese Schimb S.C. Florimes S.R.L. Drobeta Turnu Severin Piese Prese de Balotat Combine Cositori Cultivatoare Discuri Agricole Mehedinti

Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Piese Schimb S.C. Florimes S.R.L. Drobeta Turnu Severin Piese Prese de Balotat Combine Cositori Cultivatoare Discuri Agricole Mehedinti - Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Drobeta Turnu Severin.


   Cu o vechime de peste 2 decenii pe piata, infiintataPiese Schimb Utilaje Drobeta Turnu Severin in anul 1994, S.C. Florimes S.R.L. vine în sprijinul agricultorilor români, oferind o gamă variată de utilaje agricole, insa si piese de schimb pentru acestea.

   Cu sediul in Drobeta Turnu Severin, oferim de asemenea si piese de schimb pentru utilaje de transport, camioane, remorci, utilaje de constructii insa si piese auto.

   Firma este o societate serioasa pe care te poti baza, ce lucreaza la nivel european cu parteneri si brand-uri de renume.

   Preturile practicate sunt corecte ca raport calitate/pret, chiar daca, poate sunt cele mai mici de pe piata in acest moment.

   Oferim solutii problemelor dvs legate de piese schimb, accesorii, piese de uzura pentru utilajele aflate in exploatare.

   Experienta partenerilor ne este cea mai redutabila arma.

   Pentru ca utilajele sa funtioneze la parametri normali si pentru a se reduce cit mai mult posibil timpul de nefunctionare, oferim piese de schimb pentru o gama larga de utilaje: AMA, Claas, Bautz, Bamfords, Cola Fahr, Gallignani, Deutz Fahr, Eiwang, International McCormick, Heston, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Riviere Casalis, Rasspe, Sgorbati, Welger, Italo Svizzera.

Servicii

   Oferim spre vanzare piese pentru urmatoarele utilaje:Piese Schimb Utilaje Drobeta Turnu Severin

   - prese de balotat;

   - combine;

   - cositori;

   - cultivatoare;

   - discuri agricole;

   - erbicidatoare;

   - freze;

   - tractoare;

   - pluguri;

   - semanatori. 

   De asemenea avem spre comercializare:
Piese Schimb Utilaje Drobeta Turnu Severin

   - acumulatori;

   - anvelope;

   - ulei;

   - furtunuri;

   - lanturi;

   - produse chimice;

   - simeringuri/etansari;

   - vaselina;

   - vopsele utilaje.

Galerie foto