Piese de schimb si Reparatii Utilaje de Constructii S.C. Tegero&Co S.R.L. Stivuitoare Constatari Tehnice Motoare Diesel Pompe si Motoare hidraulice Revizii

Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Campia Turzii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Piese de schimb si Reparatii Utilaje de Constructii S.C. Tegero&Co S.R.L. Stivuitoare Constatari Tehnice Motoare Diesel Pompe si Motoare hidraulice Revizii - Utilaje Romania Piese schimb / reparatii utilaje Campia Turzii.


    Firma Tegero SRL a fost infiintata In anul 1991 ca societate mixta germano-romana.materieldetptractopellekomatsuwb93r3_big12080815233284119500_400
 
    In anul 1992 Tegero a devenit reprezentanta marcii O&K pentru Romania. 
    In anul 1996 au fost livrate primele utilaje noi In tara. Datorita calitatii si fiabilitatii apreciate de beneficiarii utilajelor O&K pana in prezent sunt exploatate In Romania peste 300 utilaje O&K si Terex atat la firme mari cat si la firme de talie mica.
    In anul 1999 denumirea firmei s-a schimbat In "Tegero & Co." profilul de activitate largindu-se in domeniul hidraulicii.
    In anul 2000  am reparat primele motoare Deutz, iar pana astazi specialistii nostri au facut anual cursuri autorizate de catre producator.
    2004 - prezent - comercializarea si service-ul utilajelor de constructii, livrarea subansamblelor, a pieselor de schimb si a consumabilelor pentru utilaje de constructii de provenienta straina.
    2008 am devenit dealeri oficiali ai marcii Perkins - producatori de renume  international de motoare diesel.
 
    Cu o experienta de  peste 15 ani,  firma noastra raspunde prompt tuturor solicitarilor din partea clientilor in orice punct din tara avand  trei echipe de service si autovehicule dotate cu sculele si echipamentele necesare pentru inteventii rapide la beneficiar. La sediul firmei se afla parcul de utilaje second-hand, atelierul pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice, magazia de piese schimb si consumabile. Avand spijinul si experienta partenerilor germani putem furniza in timp scurt piese de schimb si componente pentru utilaje de constructii.
   In prezent deservim utilajele CATERPILAR, Case, Hanomag, Komatsu, CNH, JCB, Liebherr, O&K, MF, Terex, VOLVO

Servicii

Servicii

Firma noastra va ofera:dsc_0012706202_400

-Service stivuitoare

-Constatari tehnice si interventii rapide

-Reparatii capitale

-Hidraulica

-Revizii periodice

-Sertizari furtunuri hidraulice

-Reparatii generale utilaje

-Piese de schimb

-Motoare diesel

  -Pompe si motoare hidraulice

 -Sisteme de injectie si componente electrice

-Transmisii: axe si cutii de viteza

-Componente de rulare

-Consumabile

-Furtunuri hidraulice

Galerie foto