Inchirieri Utilaje Tulcea

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Utilaje Tulcea - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Tulcea.


   Societatea comerciala are in dotare o gama variata de utilaje de constructii si terasare pentru a executa urmatoarele activitati:

   - demolari;

   - constructii;

   - terasament si organizare santier;

   - intretinere lacuri, balti, cai navigabile

   Toate utilajele de inchiriat va sunt puse la dispozitie impreuna cu personal calificat cu experienta in domeniu, asigurand astfel ca orice tip de lucrare va fi executata la termen, in conditii de maxima siguranta si cu un nivel optim de performanta.

   Compania se bazeaza pe 3 principii importante ce asigura desfasurarea in siguranta si in termeni legali procesul de inchiriere a unui utilaj: eficienta, incredere si punctualitate. 

   Aceste 3 principii de baza ne recomanda in fata competitorilor prin derularea activitatilor specifice in deplina siguranta din punct de vedere legal, din punct de vedere al protectiei mediului si prin respectarea celor mai inalte norme de protectie a muncii.    

 

Inchirieri Utilaje Tulcea

Servicii

Inchirieri Utilaje Tulcea

   - Dragline;

   - Excavatoare;

   - Buldoexcavatoare;

   - Dragi absorbant-refulante;

   - Graifere plutitoare;

   - Platforme transport naval pe Delta Dunarii (max. 100 - 120 tone).

   Calitatea utilajelor si serviciilor oferite este preocuparea noastra principala. Stim cat de important este sa construiesti cu cele mai performante utilaje, cele mai moderne materiale si cei mai pregatiti profesionisti.

 

Inchirieri Utilaje Tulcea

Galerie foto