Utilaje Romania - Inchirieri Utilaje Slobozia

INCHIRIERE MACARA CU BRAT (18-50 Tone)

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Slobozia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre INCHIRIERE MACARA CU BRAT (18-50 Tone) - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Slobozia.


   Inchiriere automacara cu brat telescopic pentru descarcarea materialelor pe acoperisul unei cladiri, pentru asamblarea podurilor rulante, pentru ridicarea marfurilor de sticla, etc.
   De asemenea, macaraua de 18-50 tone poate fi folosita pentru pozitionarea unitatilor sau a containerelor.
 
 
0731.191.190
0731.497.464
 
 
 

Servicii

   Inchiriem automacara 18-50 tone la pret atractiv.

   Utilajul modern, dotat cu limitator de moment elimina pericolul pierderii stabilitatii automacaralei si evita rasturnarea in cazul unui decalaj de gabarit intre sarcina de ridicare si macara.

   Serviciile de inchiriere macara de 18-50 tone in tara sunt de un real ajutor pentru lucrarea dumneavoastra de mica, sau mai mare amploare.
   Recomandam spre inchiriere macara de 18-50 tone pentru lucrari de mare precizie industriale sau civile, in santiere, sau in afara lor, acest utilaj este indispensabil in montaje de panouri publicitare, montare transformatoare electrice, manipulari containere si in orice alta activitate care presupune incarcare / descarcare fier beton si nu numai.