S.C. Rostem Util-Cons S.R.L. Inchiriere Pompa Fixa de Beton Inchiriere Utilaje Compresor Pickhammer Vibratoare Beton Masina Transport Ilfov

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Rostem Util-Cons S.R.L. Inchiriere Pompa Fixa de Beton Inchiriere Utilaje Compresor Pickhammer Vibratoare Beton Masina Transport Ilfov - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Popesti-Leordeni.


   Compania S.C. Rostem Util-Cons S.R.L. inchiriaza o gama larga de utilaje de constructii, pentru diverse lucrari in special pentru demolari si transport.pick

   Utilajele noastre întrunesc cele mai inalte conditii tehnice, fiind recent modernizate. Le punem la dispozitie spre închiriere, la preturi accesibile si negociabile în functie de durata de închiriere.

   Managementul societatii orientat in permanenta spre cerintele pietii vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii, prin oferirea in permanenta a unor solutii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare , cu respectarea normelor de siguranta si calitatea constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

   Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon: 0731494427

Servicii

   S.C. Rostem Util-Cons S.R.L. dispune de urmatoarea gama de utilaje pentru inchirieri:vibratoare_400_02

   - pompa fixa de beton (linia de turnare la pompa de beton furtun - 90 metri);

   - vibratoare beton;

   - compresor cu 2 pickhammere;

   - masina transport sapa, nisip, pietris.

   Alte servicii:

   S.C. Rostem Util-Cons S.R.L. comercializeaza:

   - agregate de balastiera;

   - betoane semiumede.

pompa_beton_400

Galerie foto