Tractari Auto Inchirieri Utilaje S.C. Omega Junior S.R.L. Mangalia Inchiriere Macara Basculanta Buldoexcavator Vola Camion Constanta

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Mangalia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tractari Auto Inchirieri Utilaje S.C. Omega Junior S.R.L. Mangalia Inchiriere Macara Basculanta Buldoexcavator Vola Camion Constanta - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Mangalia.


    Societatea noastra furnizeaza in regim de inchiriere, in orice locatie, pe o perioada scurta sau lunga de timp, in functie de necesitatile si cerintele clientilor sai, utilaje de constructii de mica si mare capacitate, precum si autovehicule de transport, cu sau fara deservent.

   Parcul propriu de utilaje si echipamente va sta la dispozitie cu o gama larga de utilaje pentru executia lucrarilor de excavatie, demolare cu vole sau buldoexcavatoare, terasamente, fundatii,  sapaturi, toaletari pomi, curatare terenuri de constructii, transport marfuri generale cu camioane pana la 40 t, transport nisip pietriş, transport persoane cu microbus 9 locuri, tractari auto cu platforme specializate etc.

    Prin intermediul nostru, puteti opta pentru: - autoutilitara tractare cu rampa hidraulica - tractari SUV - tractari dube, dubite (van) - tractari rulote - transport utilaje industriale - transport utilaje agricole - transport utilaje constructii - transport stivuitoare - transport orice marfa pe platforma descoperita.9_400_03

   Dispunem de autoutilitare specializate in tractari auto, cu posibilitatea de a tracta 2 (doua) masini simultan, dotate cu aparatura de specialitate si rampa de incarcare actionata hidraulic, capabile sa transporte o sarcina de 15 (cincisprezece) tone, pentru a asigura o incarcare/descarcare cat mai usoara a autoturismelor avariate sau imobilizate, astfel incat procesul de tractare auto sa se desfasoare in conditii optime si intr-un timp cat mai scurt.

Servicii

   Servicii oferite:

   - Transport containere;

   - Transport utilaje de constructii;

   - Transporturi agabaritice;

   - Tractari si platforme auto non-stop Mangalia, Bulgaria, Litoral, 2 Mai, Vama Veche, Costinesti, Varna, Dobrich, Albena, Balcik, Kavarna, etc;

   - La comanda orice sortiment de piatră, nisip, pietris;10_400

   - Inchirieri utilaje:

        - Macarale;

        - Basculante 3,5-30 t;

        - Buldoexcavatoare;

        - Vola;

        - Camion cu macara de 10 t;

        - Cisterne de bitum;

        - Nacela 8-30 m;

        - Remorci 3-22 t;

        - Microbuz 9 locuri;

        - Camionete transport marfa de 3.5 t.

   Oferim servicii complete de tractari auto si transport auto NON STOP (7 zile din 7, 24 ore / zi), atat in Mangalia si pe teritoriul judetului Constanta cat si pe intreg teritoriul tarii si in Uniunea Europeana. 

Galerie foto