Inchirieri Utilaje S.C. Silva Utilaje&Constructii S.R.L. Hunedoara Inchiriere Buldoexcavator Camion

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Utilaje S.C. Silva Utilaje&Constructii S.R.L. Hunedoara Inchiriere Buldoexcavator Camion - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Hunedoara.


  S.C. Silva Utilaje & Constructii S.R.L.  este o firma cu capital privat romanesc avand ca obiect de activitate inchirierea utilajelor de constructii cu deserventi specializati pentru executia de lucrari atat in Hunedoara cat si in tara. Indiferent daca aveti nevoie pentru cateva zile, o luna sau o perioada mai indelungata noi avem posibilitatea de a va oferi spre inchiriere utilaje potrivit necesitatilor dumneavoastra.

  S.C. Silva Utilaje & Constructii S.R.L. închiriază buldoexcavatoare pt orice ce tip de lucrări, sapaturi, demolari, decopertări, excavatii, amenajări de terenuri, sapaturi de fundatii/santuri, transport materiale necesare pentru construcții, cu personal calificat si cu experienta in domeniu ce ofera consultanta in alegerea si utilizarea utilajelor de constructii.

   Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor nostri.1_400_06

   Oferim spre inchiriere utilaje constructii la cel mai bun pret, iar lucrarile se vor efectua in cel mai scurt timp si la cea mai inalta calitate.

   Suntem la dispozitia tuturor celor interesati de serviciile noastre!

   Va asteptam cererile si ofertele dvs.

   Nu ezitati sa ne contactati!

Servicii

    S.C. Silva Utilaje & Constructii S.R.L. va ofera spre inchiriere utilaje pentreu urmatoarele lucrari: 

   - Inchiriere utilaje;

   - Sapaturi;

   - Canalizari;2_400_01

   - Constructii;

   - Executare drumuri, terasamente, fundatii;

   - Sapaturi de fundatii/santuri;

   - Executam demolari, decopertari, reabilitari;

   - Amenajare terenuri;

   - Transport materiale constructii.

   S.C. Silva Utilaje & Constructii S.R.L.  are spre inchiriere utilaje ca:

   - Buldoexcavator;

   - Camioneta 3,5 tone;

   - Camion, etc.

 

Galerie foto