Inchirieri Utilaje S.C. Olimp S.R.L. Giurgiu Inchiriere Buldoexcavator Lucrari Constructii

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Utilaje S.C. Olimp S.R.L. Giurgiu Inchiriere Buldoexcavator Lucrari Constructii - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Giurgiu.


   S.C. Olimp S.R.L. cu sediul in Giurgiu, societate cu capital privat avand ca domeniu principal de activitate lucrarile de constructii civile, industriale si agricole, este o societate relativ tânara, aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii dar o  companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului.

utilajul_lui_400

   Societatea si-a început activitatea cu lucrari de mai mica amploare, care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de încredere care sa o recomande pentru noi colaborari.

   Faptul ca în prezent firma are în executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan local, demonstreaza ca directia catre care se îndreapta dezvoltarea firmei este cea buna. Activitatea S.C. Olimp S.R.L. se desfasoara în conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului înconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor în actiunile acestora.

   Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Societatea se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.  

   S.C. Olimp S.R.L.  este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari ale caror element de referinta sa fie calitatea.

   In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 

Servicii

   S.C. Olimp S.R.L. presteaza urmatoarele servicii:6689_9455363783790

   - Inchiriere de utilaje (buldoexcavator);

   - Lucrari de constructii drumuri;

   - Executam excavatii, lucrari de terasament;

   - Executam sapaturi, demolari, nivelari, santuri, fundatii, terasamente, platforme;

   - Lucrari de demolare si dezafectare cladiri.

   S.C. Olimp S.R.L.  va pune la dispozitie spre inchiriere utilajul Buldoexcavator New Holland 2007 LB 110 cu 3 cupe (40, 60, 90), picon. Inchirierea se poate face pe ora/zi/luna, impreuna cu personal deservent, la preturi negociabile.

Galerie foto