Inchirieri Utilaje Galati

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Inchirieri Utilaje Galati - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Galati.


 

 

 

Robmatri 2011 SRL - Inchiriere Utilaje Galati

 

   VIZIUNEA NOASTRĂ

   Ne așază printre liderii pieței de transport rutier și închirieri utilaje pentru construcții, iar în acest scop abordăm cu siguranță și corectitudine exigențele clienților, contribuind la dezvoltarea socio-economică a regiunii noastre.

   MISIUNEA NOASTRĂ

   Este aceea de a integra transporturile rutiere de mărfuri, închirierile de utilaje și echipamente de construcții, precum și diverse lucrări de construcții sau servicii de dezăpezire, într-o singură preocupare centrată pe client, obiectivele fiind acelea de a genera și menține relații valoroase cu toți cei cu care intrăm în contact, clienți, furnizori sau colaboratori și de a le oferi angajaților noștri respectul cuvenit, considerând siguranța ca piatră fundamentală a gestiunii noastre.

   CALITĂȚILE NOASTRE

   Ne actualizăm constant tehnologia și sistemele informatice, pentru a oferi servicii eficiente clienților noștri.

   Tratăm întregul colectiv de angajați cu aceeași seriozitate și demnitate, promovând respectul și egalitatea de șanse în rândul tuturor celor cu care intrăm în contact. Oferim și căutăm la angajații noștri un comportament etic, eficient și creativ.

   Considerăm siguranța și sănătatea angajaților noștri ca o datorie bazată pe principiii morale.

   Oferim servicii de calitate, bazându-ne pe flexibilitate și îndemânare. Dorim să oferim servicii cu un grad înalt de satisfacție, care să ne permită să fim o alegere și pe viitor.

   Credem și susținem protecția mediului înconjurător.

   Susținem inovația, apelând mereu la originalitate, geniu și creativitate.

 

Robmatri 2011 SRL - Inchiriere Utilaje Galati

Servicii

 

   Inchiriere Utilaje și Echipamente de ConstrucțiiRobmatri 2011 SRL - Inchiriere Utilaje Galati

   Selecția echipamentelor de construcție  potrivite pentru necesitățile unei lucrări afectează de obicei deciziile celor implicați. De aceea, vă oferim consultanță în alegerea tipului specific de echipament de care aveți nevoie, punând la dispoziție buldoexcavatoare, autogreder sau cilindru compresor.

   Este important ca dumneavoastră să fiți la curent cu utilizările acestora și cu opțiunile de care dispuneți, pentru a eficientiza procesul de construcție și a reduce resursele temporale, umane și finaciare din proiect.

   Închirieri Autobasculante

   Autobasculantele pot fi folosite pentru transportarea materialelor precum zgură, nisip, moloz, utilizate cu precădere în domeniul construcțiilor. O autobasculantă tipică este dotată, de obicei cu un sistem de basculare, bazat pe pistoane hidraulice, oferind posibilitatea descărcării rapide a materialului, reducând mâna de lucru și resursele umane.

   Consulta lista noastra de utilaje, parcul auto sau dotarile noastre de pe prima pagina pentru a alege elementul ce se pliază cel mai bine pe cerințele dumneavoastră.

   Lucrări de Demolare a Construcțiilor

   Progresul presupune înlocuirea unei structuri vechi cu una nouă. În domeniul construcțiilor inovarea presupune o primă activitate – demolarea. Societatea noastră vă oferă posibilitatea de a curăța terenul destinat unei construcții, utilizând servicii de înaltă calitate și performanță.

   Indiferent de amploarea lucrării, noi vă oferim garanția cunoștințelor și abilităților noastre în domeniu, transparență în realizarea unui plan de demolare împreună cu dumneavoastră, informații despre costuri, probleme ce pot apărea, informații despre impactul demolării asupra terenului dumneavoastră, investigarea rezultatelor.

   Lucrări de Pregătire a TerenuluiRobmatri 2011 SRL - Inchiriere Utilaje Galati

   Primul pas în construire este pregătirea terenului.

   Lucrările de pregătire a terenului pot include eliminarea unor copaci sau a unor rădăcini, curățarea de alte plante, depozitarea gunoiului și transportarea lui.

   Un alt pas în pregătirea terenului poate fi excavarea acestuia, de aceea societatea noastră vă pune la dispoziție buldoexcavatoare de tipul JCB 3CX sau JCB 4CX, toate cupele, Autogreder NOBAS 16 t sau Autoutilitara Astra 8 x 4.

   Printre acestea oferim servicii de nivelare și finisare, de înaltă calitate.

   Servicii de Deszăpezire

   Efectuăm servicii de deszăpezire, plecând de la  ideea că o stradă curată duce la un oraș curat. Folosim pentru această activitate utilaje moderne și adecvate și oameni pregătiți pentru astfel de activități.

   Putem transforma condițiile de iarnă în condiții de siguranță, îmbunătățind calitatea vieții prin deszăpezirea străzilor, aleilor,parcurilor, centrelor comerciale, proprietăților industriale, și altele.

   Satisfacția clienților noștri ne privește, de aceea dispunem de echipamente performante și oferim consultanță directă în alegerea acestora.

   Transport Rutier de MărfuriRobmatri 2011 SRL - Inchiriere Utilaje Galati

   Deoarece trăim într-o epocă în care timpul înseamnă bani, un transport eficient presupune atât un cost redus, cât și un timp relativ scurt în care se desfășoară.

   Transportul rutier oferă posibilități ample de încărcare și descărcare, libertate în alegerea orarului și simplitate și eficacitate în încheierea unui contract. De aceea societatea noastră oferă servicii de transporturi rutiere, cu personal pregătit și calificat.

   Ne aflăm în permanent contact cu reglementările în vigoare, de aceea ne bazăm pe siguranța și calitatea serviciilor oferite.

   Parc de Utilaj:

  • Autogreder Nobas 18t (an fabricatie 2005);
  • Buldoexcavator JCB 3CX cu picon in dotare, (Cupe 300, 400, 600, 800 si cupa trapezoidala) (an fabricatie 2005);
  • Buldoexcavator JCB 4CX cu picon in dotare;Robmatri 2011 SRL - Inchiriere Utilaje Galati
  • Bobcat JCB 190 HF(an fabricatie 2006);
  • Încărcător frontal Stalowa Wola cupa 3,5 m3;
  • Cilindru Compactor 3,5t Bedford;
  • Cilindru compactor 14t Bomag (cauciucuri spate, cilindru fata);
  • Trackker Iveco 8x4 (an fabricatie 2010);
  • Trailer 40 t cu extindere (an fabricatie 1990);
  • Trailer 3 t (an fabricatie 2008).

Galerie foto