Quick Autorom Service

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Quick Autorom Service - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Drobeta Turnu Severin.


Inchirieri utilaje

Transport pe  judetele Mehedinti, Caras-Severin, Gorj, Dolj, Olt

0757.224.433
  

   Quick Autorom Service - Servicii de inchirieri utilaje. Punctul de referintă este controlul şi optimizarea costurilor de exploatare prin efectuarea tuturor lucrărilor de reparaţii şi întreţinere odată cu reviziile periodice. Prin aceste acţiuni simple de întreţinere şi mentenanţă analizate şi stabilite împreună, urmărim eliminarea indisponibilităţii neprevăzute a autocamionului dumneavoastră.
   Service-ul nostru lucreaza cu tehnicieni special pregatiti pentru interventii de urgenta.
   Misiunea noastra este de a raspunde cu promtitudine si professionalism la toate nevoile clientilor nostrii si de a le propune solutiile cele mai convenabile pentru rezolvarea problemelor lor.
   Daca multumirea si aprecierea clientilor pentru produsele si serviciile noastre ne va aduce intr-o pozitie de lider pe piata,atunci vom putea spune ca viziunea noastra este corecta.
   Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

 

as2_400_01

Servicii

   Inchirieri camioane si utilaje constructii   

   Societatea noastra este specializata in transporturi agabaritice. Serviciile pe care vi le putem asigura sunt: transportul utilajelor, planificarea drumului si logistica, asigurarea vehiculelor de escorta, incarcarea/descarcarea utilajelor, depozitarea.
   In plus, oferim o gamă completă de inchiriere, de la camioane, camioane cu macarale, remorci agabaritice, pana la  excavatoare, buldoexcavatoare, articulate 40 tone - Basculante.

   Executam sapaturi mecanizate, diferite latimi pentru santuri, decopertari, fundatii case, fose etc.

 

23_01

Galerie foto