LADAL COMPANY - INCHIRIERI UTILAJE CONSTRUCTII

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Comarnic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LADAL COMPANY - INCHIRIERI UTILAJE CONSTRUCTII - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Comarnic.


   Experienta acumulata ne face siguri ca putem depasi orice impediment, ca nu exista problema careia sa nu ii putem gasi o rezolvare. Avem o echipa formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente. I-am ales cu grija, tocmai ca tu, clientul nostru, sa fii intotdeauna multumit de serviciile noastre.
   Oferim clientilor nostri servicii de calitate la cele mai bune preturi.

Lucrari de excavatie
Drumuri si terasamente
Transport utilaje
Transport agregate
Inchirieri camioane si utilaje constructii

0742.372.726
ladalcompany@gmail.com

 

reparatii_utilaje_11_400_02

Servicii


Inchirieri camioane si utilaje constructii

   Societatea noastra este specializata in transporturi agabaritice. Serviciile pe care vi le putem asigura sunt: transportul utilajelor, planificarea drumului si logistica, asigurarea vehiculelor de escorta, incarcarea/descarcarea utilajelor, depozitarea.
   In plus, oferim o gamă completă de inchiriere, de la camioane, camioane cu macarale, remorci agabaritice, stivuitoare , incarcatoare telescopice, excavatoare, buldoexcavatoare, pana la rampe utilizate pentru încarcarea echipamentelor necesare propriilor noastre proiecte, precum și pentru clienții noştri.
fbk_400

Lucrari de excavatie

-decopertări strat vegetal
-fundaţii de construcţii (blocuri, case, hale industriale)
-infrastructuri de drumuri
-şanţuri pentru utilităţi sau canalizări


Drumuri si terasamente

-lucrări de pregătire a terenului in vederea realizării de construcții, urbanizări, realizarea infrastructurii de drumuri
-nivelare, compactare
-umplutură cu pământ nevegetal
-aşternere materiale de construcţii pentru stabilizare (piatră spartă, balast, nisip etc.)


Transport utilaje

   Efectuam transportul utilajelor de diferite tipuri, marimi sau greutate. Asiguram transport pe trailer, transport agabaritic, transport utilaje de constructii, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confectii si structuri metalice, tractari, instalatii, silozuri, grinzi, etc. Dispunem de mijloace auto adecvate oricarui tip de transport.


Transport agregate

-pământ din excavatii
-materiale de construcţii (nisip, margaritar, pietriș, piatră, refuz de ciur, balast etc.)
-materiale rezultate din demolări