Powerescreen sarbatoreste a 50-a aniversare la Hillhead 2016

Powerscreen, unul din liderii globali in productia de echipamente mobile de concasare si sortare, va celebra 50 de ani de activitate anul acesta. Infiintata in 1966, compania si-a castigat si mentinut reputatia ca fiind una dintre cele mai importante in industria de concasare si sortare.  

Pentru a sarbatori succesul, precum si aceasta aniversare importanta, Powerscreen va da startul festivitatilor la Hillhead Exhibition, care ba avea loc intre 28 si 30 iunie, in Buxton, Anglia. Colin Clements, Global Product Line Director, declara: "Powerscreen a furnizat industriei de concasare si sortare produse inovative si de calitate inalta timp de 50 de ani si suntem incantati sa sarbatorim acest succes cu cei care conteaza: distribuitorii si clientii nostri. Profitand de Hillhead, vom arata echipamente noi si imbunatatite, cu ajutorul unor demonstratii de lucru la fata locului.  Vom continua ulterior inapoi in Irlanda de Nord, unde a inceput totul."
 
La Hillhead, Powerscreen va ocupa standul L10, unde va expune o gama de produse noi si existente, dar va fi prezent si in zona de demonstratii, unde trei dintre produse vor putea fi urmarite la lucru "live": noua generatie a concasoruloui cu falci Premiertrak 400 va lucra independent, in timp ce concasorul cu impact Trakpactor 550 va alimenta sortatorul Chieftrain cu 3 punti.  

La standul Powerscreen vor putea fi  vazute o serie de produse noi si existente, printre care sortatoarele Warrior 600 si 2100 sau concasoarele Premiertrak 300 si 1150 Maxtrak (cu falci, respectiv con).

power1

sursa: masinisiutilaje.ro