Mini-dumperele de la Italia Star

Un utilaj absolut necesar in santierele de construcii urbane, ferme agricole, sere sau in depozite de materiale de construcii. Utilitatea unui astfel de echipament a aparut datorita schimbarilor rapide si continue a tot ce ne inconjoara, totul facandu-se mecanizat iar motivul este evident, un singur operator cu minidumper inlocuieste cu succes 10 muncitori cu roaba.

Italia Star comercializeaza mini dumpere de la trei producatori de renume in domeniul utilajelor si echipamentelor destinate santierelor de constructii: IHIMER, ROTAIR si SILLA.

MINI-DUMPER-UL IHIMER

Versatilitatea, fiabilitatea si rapiditatea cu care se lucreaza sunt avantajele principale la care se completeaza cu o multitudine de accesorii cum ar fi bena sau platforma pentru transport materiale, furca stivuitor, lama nivelare, accesoriu toaletare arbusti, picamer etc.minidumper_400

Platforma se poate descarca trilateral prin intermediul unui singur piston ceea ce este extrem de facil spre exemplu pentru descarcarea furajelor de o parte si de alta intr-o ferma de animale. Lopata de incarcare automata este eficienta, rapida iar impreuna cu descarcare la inaltime a benei in camionete, deseurile sunt evacuate in cel mai scurt timp.

De asemenea echipamentul mai permite si conectarea accesoriilor hidraulice cum ar fi ciocan hidraulic, pompa submersibila, fierastrau etc.

MINI DUMPER ELECTRIC

Ihimer a fabricat primul prototip de minidumper electric din lume, cu acest echipament constructorul sau utilizatorul poate lucra in locatii care pana acum erau inaccesibile. Astfel se poate utiliza in scoli, spitale, ferme de animale sau in orice alte locatii sensibile la zgomot dar si in spatii interioare slab ventilate.

ROTAIR este o companie cu peste 50 de ani de experienta in proiectarea, realizarea si comercializarea de echipamente destinate santierelor de constructii civile si industriale. Aceasta ofera o gama variata de compresoare portabile, ciocane hidraulice si taietoare, precum si mini-dumpere. Firma acorda o importanta deosebita cercetarii pentru dezvoltarea de noi produse, mai sigure si mai eficiente, motiv pentru care detine o serie de brevete in industrie.

RAMPICAR 
Cu un raport foarte bun calitate-pret, Rampicar este un mini-dumper produs de Rotair, creat pentru utilizare profesionala si semi-profesionala, perfect pentru a fi folosit in santiere de constructii de mici dimensiuni. Utilajul dispune de transmisie hidraulica care il face eficient si practic, foarte bine conceput pentru lucra in spatii restranse, fiind in acelasi timp usor de manevrat si de utilizat chiar si de catre personal cu putina experienta in acest sens. Firma producatoare ofera 7 variante constructive de capacitati diferite care se pot plia pe nevoile clientului printr-o gama variata de accesorii.

ECHIPAMENTELE SILLA au o capacitate de incarcare mai mare, de pana la 3.500 kg cu tractiune 2x4 sau 4x4. Spre deosebire de echipamentele de la ceilalti producatori, acestea se deplaseaza cu o viteza superioara, se opereaza cu volan, dar accesul este la fel de facil, putand fi accesat de operator din ambele parti.

sursa: masinisiutilaje.ro