Cele mai Importante Scule si Unelte

   scule unelte Chiar daca nu suntem experti in ale mesteritului si ne consideram mai degraba un om bun la toate, gata sa rezolvi diverse probleme aparute pe langa si prin casa, trebuie sa stiti ca in astfel de activitati oricine trebuie sa detina o trusa de scule si unelte.

 

    Scule si unelte- de ce este bine sa le ai pe langa casa
Indiferent ca mesteritul este pasiunea ta sau ca esti nevoit sa mai faci asta din cand in cand, o trusa de scule si unelte te ajuta atunci cand intampini o problema delicata ce necesita urgente. Fie ca esti solicitat de vecini atunci cand li s-a rupt un picior de mobila sau ca sotia se plange ca nu este fixata bine chiuveta, trusa de scule si unelte este cea mai indemanoasa. In viata de zi cu zi, orice activitate presupune riscuri si intampinarea unor probleme ce necesita reparatii urgente. Ai nevoie, fara indoiala, de o cutie mare de scule si unelte, unde sa depozitezi toate cele necesare si unde sa le poti gasi repede oricand ai nevoie.

    Top 5 scule si unelte necesare
  Iata care sunt cele 5 scule pe care oricine trebuie sa le aiba in casa:

   1.Un ciocan
Chiar daca nu este electric, ciocanul te ajuta sa bati repede un cui sau sa mesteresti atunci cand se iveste o problema. Pentru mesterii mai priceputi se recomanda sa detina in casa si un ciocan rotopercurtor pentru a gauri diverse suprafete doar ca pentru a utiliza o astfel de unealta este nevoie de indemanare si pregatire.

   2.O masina de gaurit insurubat

Atunci cand te gandesti la scule si unelte folositoare, masina de gaurit si insurubat se numara printre cele mai bune. Fie ca vrei sa repari mobila, sa o montezi sau sa iti infrumusetezi casa cu un tablou, aceasta masina de gaurit si insurubat este un ajutor temeinic.

   3.Un fierastrau circular
Conceput pentru a fi utilizat in siguranta si pentru a taia diverse tipuri de lemn, un fierastrau circular este una dintre cele mai indemanoase scule si unelte. Cu ajutorul unui fierastrau circular redimensionezi usor materiale, fara a depune un efort prea mare.

   4.Un motofierastrau sau o drujba
Se spune ca barbatul care nu detine acasa o drujba, nu isi demonstreaza puterea. Fie ca vrei sa modelezi arbustii din curte, ca vrei sa tai lemne pentru foc, ca vrei sa ajustezi bradul de iarna sau ca vrei sa cureti pomii fructiferi, o drujba face parte dintre acele scule si unelte absolut necesare. In ultima vreme au inceput sa se si sculpteze diverse obiecte de decor cu drujba, ceea ce o face si mai necesara la casa omului.

   5.O surubelnita electrica
Surubelnita, in toate formele ei, face mereu parte din trusa de scule si unelte a oricarui mester priceput. O surubelnita electrica te ajuta sa insurubezi si sa fixezi mai repede materialele, executarea fiind mai sigura si mai rapida decat in cazul celei mecanice.