Metalux SRL - Vidanjare, Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare si alte servicii

Utilaje Romania Utilaje Vidanjare Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Metalux SRL - Vidanjare, Dezinfectie, Dezinsectie, Deratizare si alte servicii - Utilaje Romania Utilaje Vidanjare Pitesti.


0040744 581 962 - General Manager - Marian Stanescu

0040374 001 171 - Secretariat

Fix/Fax 0040348 401 151

metaluxpitesti@yahoo.com

   Sub numele generic de SC METALUX SRL, societatea a fost fondata in anul 1991, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Arges cu numarul J03/1097/1991.

   De peste 20 ani impreuna incercam, prin serviciile noastre, satisfacerea nevoilor tuturor clientilor. Din acest motiv, revenim ori de cate ori este nevoie spre a adauga noi activitati in actul constitutiv al societatii, astfel incat, in prezent, acesta cuprinde un numar foarte mare de coduri CAEN.

   SC Metalux SRL este o societatea cu capital privat specializata in Colectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoasediferite activitati, incluse in actul constitutiv al societatii, printre care mentionam: 

   ♦ servicii de vidanjare;   

   ♦ servicii dezinfectie, dezinsectie, deratizare la terti;

   ♦ colectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoase si nepericuloase;

   ♦ transport intern si international de marfuri;

   ♦ tractari auto;

   ♦ servicii de excavatii si constructii;

   ♦ inchirieri buldoexcavator;

   ♦ vanzare anvelope noi, reesapate si SH;

   ♦ vulcanizare;

   ♦ service mobil;

   ♦ spalatorie auto;

    dezmembrari  auto.

   In plus fata de cele enumerate anterior, mentionam:

   ♦ activitati de curatenie interioara si exterioara, activitati de salubritate;

   ♦ activitati de ecologizare soluri;

   ♦ demolari obictive industriale;

   ♦ vanzare masini SH.
Colectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoase

     Societatea noastra raspunde cu promptitudine si seriozitate solicitarilor colaboratorilor nostri, misiunea noastra fiind aceea de a furniza servicii de inalta clasa si profesionalism, luand in considerare calitatea serviciului prestat, factorul timp si costurile reduse.

   AUTORIZARI SI CERTIFICARI
   ♦ SR EN ISO 9001:2008 Sistemul de Management al Calitatii

   ♦ SR EN ISO 14001:2005 Sistemul de Management de Mediu

   ♦ OHSAS 18001:2007 Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale

   ♦ Autorizatia de Mediu nr. 263/20.08.2010 revizuita la data de 06.07.2012 valabilitate 20.08.2020

   ♦ Autorizatia de Mediu nr. 279/06.11.2009 revizuita la 26.07.2012 valabilitate 06.11.2019

   ♦ Autorizatia Sanitar Veterinara pentru dezinfectie, dezinsectie, deratizare la terti - nr. 136/08.07.2014

Servicii

   SC Metalux SRL va ofera urmatoarea gama de servicii: 

   Servicii de vidanjare 

   Efectuam servicii de vidanjare diverse pentru un numar foarte mare de tipuri de lichide. Detinem in acest sens numeroase vidanje de capacitati diferite, dar si autocisterne. Pentru a va putea oferi servicii de vidanjare de o calitate deosebita ne bazam atat pe folosirea ultimelor tehnologii si utilaje din domeniu, cat sipe o echipa de profesionisti – personal calificat cu o vasta experienta si excelenta pregatire in domeniu. Serviciile noastre de vidanjare sunt adresate atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.   

  Servicii dezinfectie, dezinsectie, deratizare la terti

   Suntem una din cele mai importante companii care activeaza in sectorul de servicii DDD pentru ca ne respectam clientii, activitatea si executam tratamentele cu maximum de profesionalism si responsabilitate. 

   Deasemenea, societatea noastra detine autorizatie sanitar veterinara pentru activitatile pe care le presteaza si indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. 

Colectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoase

   Colectare, transport, tratare, eliminare deseuri periculoase

   Societatea noastra ajuta la realizarea , prin serviciile mentionate anterior, a intregului proces de management al deseurilor, in conformitate cu directivele Consiliului Europei, sub coordonarea Ministerului Mediului si Agentiei pentru Protectia Mediului.

   Flota de autoutilitare destinata transportului de deseuri periculoase si nepericuloase este compusa dintr-un numar de 20 de vehicule si utilaje specializate si autorizate (basculante si bene basculabile , vidanje, cisterne, buldoexcavatoare, vola, camioane), iar exploatarea flotei este asigurata de o echipa tanara, dinamica, instruita si pregatita de autoritatile in domeniu cu atestate profesionale si atestate ADR.   

   Servicii de excavatii si constructii

   Pentru efectuarea serviciilor de excavatii si diverse constructii va punem la dispozitie oricand echipamentul necesar specific fiecarei lucrari in functie de tipul si marimea acestuia.

   Servicii de inchirieri utilajeColectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoase

   Intrucat parcul de masini si utilaje este imbunatatit constant, va punem la dispozitie spre inchiriere orice utilaj dorit pentru efectuarea lucrarilor necesare.

   Servicii de transport intern si international de marfuri

   Realizam servicii de transport marfuri in regim national si international cu autocamioane cu prelata de 22 to si 3.5 to, dar si transport utilaje (agabaritic) si autoturisme cu vehicule specializate.

   Servicii de tractari auto

   Oferim servicii de tractari auto pentru toate categoriile de autoturisme, de la autoturisme de clasa mica, pana la camioane, de la orice locatie din judetul Arges si judetele limitrofe acestuia. Promptitudinea, calitatea serviciilor si preturile mici pe care le practicam sunt calitatile care ne recomanda.

   Service mobil

   Serviciile oferite de unitatea de service mobil constau in montari si demontari de roti si anvelope, echilibrari dinamice, reparatii anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, SUV, camioane, masini agricole si industriale de mari dimensiuni, interventii rutiere NON STOP pentru autovehiculele imobilizate in trafic. Vehiculul utilizat este unul marca Iveco, dotat cu un intreg sistem de echipamente cum ar fi un compresor aer, generator curent la 220 V, diverse truse/scule necesare efectuarii acestei activitati. Acest vehicul se poate deplasa pe intreg teritoriul judetului Arges, dar si in judetele limitrofe acestuia.

   VulcanizareColectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoase

   Serviciile de vulcanizare pentru autoturisme, camioane si utilaje pot fi realizate atat in atelierul situat la punctul de lucru din DN 65 B, cat si in cel aflat la sediul social din Str. Dumbravei nr 45 A. Ambele ateliere de vulcanizare sunt dotate cu aparatura performanta de ultima generatie, iar personalul care opereaza este unul instruit pe masura si cu multa experienta.

   Vanzare anvelope noi, resapate si SH

   Siguranta circulatiei depinde de toate elementele componente ale partii de legatura cu solul (frane, suspensie, anvelope), cel mai important element fiind reprezentat de anvelopa deoarece este singurul element care leaga automobilul direct de sol. Un punct forte in activitatile desfasurate de societatea noastra il reprezinta comercializarea anvelopelor noi, resapate si second hand pentru autoturisme, camioane, masini agricole si industriale. Cu un stoc constant de 10.000 de anvelope, acestea sunt asezate pe rasteluri in functie de tip, dimensiune, profil, marca si calitate. Onoram toate solicitarile intrucat gama de anvelope comercializate acopera peste 90% din parcul auto national.

   Comercializare si montare generatoare de hidrogen AmirHHO

   Spalatorie autoColectare, transport, tratare si eliminarea finala a deseurilor periculoase

   Detinem si o spalatorie auto camioane, dotata cu echipamente si perii speciale, dar si detergent si spuma indicate in curatarea acestui tip de vehicule.

   Dezmembrari auto

   Oferim toata gama de piese auto second hand provenite din dezmembrari!   

   Magazin online piese auto 

   Dorim sa oferim clientilor nostri ceea ce ne dorim si noi: profesionalism, promptitudine, siguranta, garantia produselor si nu in cele din urma un pret corect. Punem la dispozitia clientilor nostri toata gama de piese si accesorii auto din dezmembrari: motoare, cutii de viteza, elemente de caroserie, stopuri, faruri, oglinzi, parbrize, geamuri laterale, usi, aripi, plafon, scaune auto. Piesele provin din import si sunt piese originale de pe masini cu rulaj mic si nu mai vechi de 7-8 ani. La toate piesele oferim garantie!

   Activitati de curatenie interioara si exterioara, activitati de salubritate 

   - Colectare şi transport a deşeurilor municipale şi asimilabile, a deşeurilor voluminoase, a deşeurilor de construcţii şi demolări;

   - Măturat, spălat, stropire şi întreţinere a căilor publice;

   - Curăţare şi transport zăpadă de pe căile publice şi combaterea poleiului;

   - Amenajare şi întreţinere spaţii verzi;

   - Curăţenie interioară şi exterioară clădiri.

   Activitati de ecologizare soluri

   - Reconstructie ecologica a terenurilor infestate cu produse petroliere;

   - Bioremediere sol / namol cu continut de substante periculoase.

   Demolari obictive industriale

   Vanzare masini SH

Galerie foto