S.C. Trans Europa S.R.L. Utilaje Constructii Terasiere Brasov Buldozer Excavator Autogreder Cilindru Vibtocompactor

Utilaje Romania Utilaje Constructii Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Trans Europa S.R.L. Utilaje Constructii Terasiere Brasov Buldozer Excavator Autogreder Cilindru Vibtocompactor - Utilaje Romania Utilaje Constructii Brasov.


   Compania S.C. Trans Europa S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si are ca obiectiv de activitate prestarea de servicii pentru lucrari de infrastructura.   buldozer_400

   S.C. Trans Europa S.R.L. are in dotare o gama variata de utilaje de constructii si terasare pentru a executa urmatoarele activitati:
     - terasament si organizare santier;
     - lucrari de executie si diverse aplicatii cu o gama larga de utilaje;
     - intretinere  drumuri.
    Toate utilajele sunt manevrate de personal calificat cu experienta in domeniu, asigurand astfel ca orice tip de lucrare va fi executata la termen, in conditii de maxima siguranta si cu un nivel optim de performanta.

    Compania se bazeaza pe 3 principii importante ce asigura desfasurarea in siguranta si in termeni legali: eficienta, incredere si punctualitate.

Servicii

   S.C. Trans Europa S.R.L. are urmatoarea gama de utilaje in parcul auto:excavatorpesenilecaterpillar_400_01

     - excavator;

     - buldozer;     

     - autogreder;

     - cilindru vibrocompactor; 

     - autobasculante;

     - trailer 30 to.

 

    Calitatea utilajelor si serviciilor oferite este preocuparea noastra principala. Stim cat de important este sa construiesti cu cele mai performante utilaje, cele mai moderne materiale si cei mai pregatiti profesionisti.

Galerie foto