SS Kremlin Construct SRL - Inchirieri Utilaje

Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Berceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SS Kremlin Construct SRL - Inchirieri Utilaje - Utilaje Romania Inchirieri Utilaje Berceni.


    SS Kremlin Construct SRL  este o companie tanara si dinamica, cu o inalta calificare  si o experienta vasta in domeniul constructiilor civile si industriale, demolarilor (de constructii civile si industriale), deszapezirii, salubrizarii, si  confectiilor metalice, colectarii si reciclarii deseurilor feroase si neferoase, transporturilor, aflata intr-un  permanent proces de perfectionare si tehnologizare.

    Suntem o echipa de adevarati profesionisti, de oameni calificati, competenti si determinati, sustinuti de o baza tehnica avansata, ceea ce ne permite  sa oferim servicii de inalta calitate, in conformitate cu standardele europene.

    Tocmai pentru ca ne place sa fim mereu in topul competitiei la capitolul “servicii”, societatea noastra se bucura si este apreciata de catre parteneri de prestigiu, datorita profesionalismului si promptitudinii cu care raspunde cerintelor tot mai diversificate pentru serviciile complete si de calitate oferite.

    Fiecare client este foarte important pentru noi,  tocmai de aceea tratam orice problema cu maxima seriozitate si promptitudine.

 

reparatii_utilaje_400_02

Servicii

 

   Compania  inchiriaza o gama extinsa de utilaje de constructii, pentru diverse lucrari in special pentru demolari si transport.

   Utilajele noastre întrunesc cele mai inalte conditii tehnice, fiind recent modernizate. Le punem la dispozitie spre închiriere, la preturi accesibile si negociabile în functie de durata de închiriere.

   Managementul societatii orientat in permanenta spre cerintele pietii vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii, prin oferirea in permanenta a unor solutii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, cu respectarea normelor de siguranta si calitatea constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

 

   Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon:  0730.023.999

 

INCHIRIEM UTILAJE DE CONSTRUCTIIreparatii_utilaje_11_400_01

- Buldozere
- Excavatoare (toate tipurile)
- Buldoexcavatoare
- Cilindru compactor
- Macarle (40t-60t-100t)
- Incarcatoare telescopic (Manitou)
- Motostivuitoare
- Echipamente abroll kipper
- Trailere
- Camioane decopertate sau cu prelata
- Camioane frigorifice


PRESTAM SERVICII TRANSPORT

 
SS Kremlin Construct SRL, firma specializata de transport, pune la dispozitie masini pentru transport marfuri generale, agabaritice (3,5 tone, 5 tone, 7,5 tone, 12 tone, 40 tone), camioane abroll.
 
PRESTAM SERVICII DEMOLARE

  
SS Kremlin Construct SRL, firma specializata in demolarea de constructii civile si industriale, ofera servicii pentru demolare efectiva, servicii de sortare a deseurilor, transportul deseurilor si valorificarea acestora.tr1_400

EXECUTAM CONFECTII METALICE

   Confectionam, la cerere, diverse structuri metalice, pentru care putem pune la dispozitie montaj si servicii transport. Pentru detalii, comenzi si oferte adaptate nevoilor dumneavoastra ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730023999 sau pe e-mail, la adresa: donluxconstruct@gmail.com

 

PRESTAM SERVICII DESZAPEZIRE

   Mentionam ca utilajele noastre sunt dotate cu lame si cupe de diferite dimensiuni, iar noi suntem pregatiti sa intervenim in orice zona sau cale de acces, la solicitarea dumneavoastra.
   Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 

CUMPARAM DESEU FIER VECHI

   SS Kremlin Construct SRL, este o firma specializata in colectarea de materiale reciclabile, cumparam deseuri, fier vechi, tabla, pet- uri, hartie si deseuri neferoase. Achizitionam utilaje casate, defecte sau scoase din uz. Dezafectam hale, depozite, centrale termice, agromecuri in toata tara. Asiguram transport, debitare - taiere, incarcare. Oferim pretul pietei in functie de cotatia la bursa. Seriozitate maxima.

 

 1111_400

Galerie foto